facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Fotograf Botnvik

Historie

Fotograf Botnvik er et enkeltmannsforetak som er opprettet av Daniel Botnvik. Botnvik har vært svært interisert i foto som hobby i mange år, men nå har han gått til det skrittet å opprettet sitt eget firma. Fotograf Botnvik har ingen utdanning innen foto annet enn den erfaringen han selv har fått gjennom tiden han har fotografert, derfor vil også prisene være generelt lave.

Vår oppgave

Fotograf Botnvik tar på seg oppdrag som fotografering av familie, venner, enekelpersoner og barnefoto. Tar også på seg utendørsfoto, passbildefotografering, komfirmasjons fotografering og bryllupsfotografering. Tar også på meg andre oppdrag ved ønsker.

Ta kontakt hvis du trenger en fotograf venligst ring 916 48 964 eller send epost [email protected]

(Fotograf Botnvik trenger bilder til sin markedsføring og tilbyr en og annen gratis fotoseanse mot at bildene kan brukes til markedsføring. Her vil modellen/ene få en time med gratis fotoseanse og få med seg bilder som ble tatt under fotoseansen.)

Adresse: Einvegen 11, 6600 Sunndalsøra
Telefonnummer: 916 48 964
on.kivntob@otof
By: Sunndalsøra
Rute: Einvegen 11
Postnummer: 6600


Nærliggende lignende selskaper
Fotograf Remi Haugen Fotograf Remi Haugen 2 km Instagram: remi_haugen Hobby Photographer with a passion for clouds and landscapes. ...
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler