facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Fotograf Carina Svendsen

Fotograf Carina Svendsen

Info

Selvlært fotograf på 3.året, som liker å fange de små, men betydningsfulle øyeblikkene! Tar gjerne imot oppdrag (dagtid). Hovedsakelig gravid, nyfødt, baby/barn, par osv.

Historie

Hobbyfotograf som liker å fange de små, men betydningsfulle øyeblikkene! Tar gjerne imot oppdrag (dagtid). Hovedsakelig gravid, nyfødt, baby/barn, par osv.
For priser og mer info, sjekk ut nettsiden!



"Portrettfotograf fra Bergen. Spesialisert innenfor nyfødt og barnefotografering. Jeg har et koselig hjemmestudio, men elsker også utefotografering i fine omgivelser.Kontakt meg gjerne for:- Nyfødtfotografering- Familiefotografering- Barnefotografering- Gravidfotografering- Valp/hundefotograferingLa meg hjelpe deg å fange de små, men betydningsfulle øyeblikkene."
Adresse: Bjørndalsskogen 38, 5170 Bergen, Hordaland
By: Bergen
Rute: Bjørndalsskogen 38
Postnummer: 5170



relaterte søk: Nyfødt fotografering Bergen
Anmeldelser
Carina Svendsen skulle fotografere mine ett år gamle trillinger, og det var ikke lett å få alle tre til å verken sitte i ro eller se inn i kamera. Carina tok det på strak arm og fikk tatt mange fantastisk fine bilder av dem! Jeg er kjempefornøyd og kan anbefale henne på det varmeste!
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Fotograf Carina Svendsen. Bjørndalsskogen 38 kart bykart, satellitt visning. Fotograf Carina Svendsen adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Fotograf Carina Svendsen. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Fotograf Carina Svendsen med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler