facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Fotograf Gina Englund

Fotograf Gina Englund

Info

Nyfødt, barn, baby, konfirmant, familie og bryllupsfotograf.
www.fotografginaenglund.com

Adresse: Sætreskogveien4, 1415 Oppegård
Telefonnummer: 918 51 793
By: Oppegård
Rute: Sætreskogveien4
Postnummer: 1415



relaterte søk: fotograf follo, gina englund pris
Anmeldelser
Jeg ringte Gina Englund etter ett raskt Googlesøk på telefonen etter fotgrafer i nærheten i forbindelse med at vår datter nettopp hadde kommet til verden. Jeg hadde på forhånd tenkt at nyfødtbilder ikke var noe vits, men der tok jeg feil. Flaks for oss fant jeg Gina som foreviget vår lille datters første leveuker i nyfødtbilder i tillegg til søskenbilder. Vi traff på kvalitet og professjonalitet i alle ledd. Gina har en evne til å skape en ro rundt selve fotogtaferingen og ta vare på både på hovedpersonen foran kamera, stressede foreldrene rundt og storesøsken som svever høyt og lavt i studio. Gina leser ønsker og stil og har en kjempegardererobe av klær og rekvisitta som hun foreslo både til nyfødt og søsken. Gjennom fotograferingen fortalte hun engasjert rundt ulike teknikker og formasjoner rundt fotografiet, noe storesøster ble veldig inspirert av! I etterkant kom Gina med gode tips til utvelgelse av bilder Vi kunne ikke vært mer fornøyd med prosess og resultat Gina. Tusen takk! PS! Pass på å bestille fotografering i god tid for denne fotografen er travel ! Kun flaks gjorde at vi ble skviset inn i planen : Camilla & Ola
Fantastisk fotograf som vi har benyttet for gravid-, nyfødt-, ettårs- og bryllupsfotografering. Gina er utrolig dyktig og kan faget sitt godt. Hun er flink med barn og får frem det beste. Bildene blir veldig bra, og opplevelsen og atmosfæren under selve fotograferingen er ekstremt hyggelig. Vi har benyttet henne for begge våre barn så langt, og kommer til å benytte henne ved flere anledninger i deres oppvekst. Kan virkelig anbefale Gina!
Utrolig dyktig. Både på fotografering og kundekontakt. Tatt flere bilder med Gina, og veldig takknemlig for at hun foreviger så mange fine øyeblikk.
Vi fikk gjennomført nyfødtfotografering hos Gina og er svært fornøyd med både resultatet og foto-shooten. Anbefales på det sterkeste! Tips til Pappaer: Overrask fruen med en pakke på nyfødtfotagrafi her! Worth every penny ;
Gina er en utrolig dyktig fotograf, hun skaper en trygg ramme for barn og voksne og vi er alltid ekstremt fornøyd med bildene hun tar. Vi gleder oss til å komme tilbake.
Gina er en utrolig dyktig fotograf som gir alt og alltid leverer. Passionen hun har for barn og mennesker generellt gjenspeiler seg i de flotte bildene hun tar. Anbefales!
Fotograf Gina Englund har tatt konfirmasjonsbilder av begge våre barn. 1 utendørs og 1 innendørs. Veldig profesjonell fotograf. Bildene ble nydelige og hun anbefales på det varmeste.
Fantastisk flink fotograf! Vært der fire ganger med barna og like fornøyd hver gang!
Veldig fornøyd med det hun har gjort:
Anbefaler Gina på det sterkeste. Hun er super dyktig.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Fotograf Gina Englund.

Oppegård fotograf

åpningstider, plassering. Sætreskogveien4 kart bykart, satellitt visning. Fotograf Gina Englund adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Fotograf Gina Englund. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Fotograf Gina Englund med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Smugtitt Smugtitt 4 km Som Grafisk Designer, har jeg en stor interesse for foto. På denne nettsiden present...
Marianne Melstrøm FOTO Marianne Melstrøm FOTO 4 km Marianne er kjempe dyktig fotograf! Mitt barnebarn har vært hos henne to ganger; nyfø...
Fotograf Ellen Fossli Fotograf Ellen Fossli 4 km Fineart, portrettfoto, utendørs fotografering og bedrift
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler