facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Fotograf Marie Lindeman

Fotograf Marie Lindeman

Info

FOTOGRAFERING & KURS

Ta vare på gode minner ved en naturlig kombinasjon av dokumentar og portrettfoto.

Historie

DOKUMENTAR & PORTRETT

Jeg arbeider mye med "naturlige fotografier", enten det er familiefoto, nyfødte barn som ønskes velkommen til verden, eller brudepar som ønsker å huske sin eventyrlgie dag.

Jeg fotograferer som regel mennesker i aktivitet, ikke tilgjorte smil og poseringer som får deg til å stivne foran kameraet. Noen ganger er det barn som løper rundt og leker, andre ganger et par som slapper av i hverandres armer.

Jeg bruker god tid, for jeg vet hvor viktig det er å føle seg komfortabel foran kameraet for å få gode bilder.

Å vise en tanke: Ikke alle bilder er dokumentarfoto. Jeg er også veldig glad i å lage konstruerte settinger der alt planlegges til minste detalj. Jeg synes vi burde la bildene vi har i våre tanker bli virkelige for noen sekunder, slik at vi kan fange de og dele de med omverdenen. Det er mulig de ikke gir lik betydning for alle. Like fullt er de en del av oss, på godt og vondt, som fortjener å bli sett.

Kommersielle kunder er også velkommen: Jeg tar dokumentarfoto og portretter på arbeidsplasser, med de ansatte og miljøet der, samt produktene som selges - slik at bildene kan benyttes for å vise frem bedriften fra sin beste side.

Jeg fotograferer på konferanser og ved andre hendelser for å gi dere gode bilder som kan benyttes på nettsider, magasiner og annet materiell. Dette er også en god mulighet til å få gode portrettbilder av de ansatte på samme tid.

Jeg leverer bildefiler i full oppløsning, klare til bruk i både farge og sorthvitt.

Jeg er tilhenger av naturlige bilder uten manipuleringer og retusjeringer, og fordi jeg har mange års erfaring med lyssetting klarer jeg å ta bilder der photoshopping ikke er nødvendig. Men selvfølgelig, om du har fått en kvise eller det kommer en uønsket bil kjørende i bakgrunnen på det perfekte bildet, så er photoshop en god venn å ha - som jeg gjerne bruker.

KURS

Jeg liker å dele min kunnskap med andre, og gjør dette ved å holde kurs. Kursene holder jeg både for privatpersoner og bedrifter. Akkurat nå holder jeg kurs på bestilling, men jeg kommer også til å sette opp ferdige kurs som du kan melde deg på.

Adresse: Damvegen 9, 2033 Nannestad, Norway
Telefonnummer: 92417772
By: Nannestad
Rute: Damvegen 9
Postnummer: 2033


Nærliggende lignende selskaper
RLM Photography RLM Photography 5 km Žmoguje ieškau tos pačios gražiausios jo pusės, to auksinio kadro, to wow įspūdžio. ...
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler