facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Frøken Herdahl

Frøken Herdahl

Info

Klesbutikk i hjertet av Øvrebyen, med kunstgalleri og gaveartikler.
Velkommen til en hyggelig handel!

Historie

Frøken Herdahl selger klær for den bevisste, men alminnelige kvinne. Vi tilbyr merkeklær fra hele Europa, blant annet Pardon og Wearhouse fra Danmark, Boheme, et lite utvalg fra Imitz/Jensen, Uno, og mange fler.

Vi selger håndlagd smykkedesign, blant annet fra Mari Lilleberret. I tillegg tilbyr vi de ettertraktede englene, håndlaget av Rigmor Ingjerd og Randi Torgersrud.
Butikken har holdt en rekke kunstutstillinger med etablerte kunstnere, som Hans Norman Dahl, noe vi er veldig stolte av og gleder oss til flere av i fremtiden.


Kort historikk:

Frøken Herdahl ble opprettet 1.juni 2014 etter at Sonja Våla tok over Øvrebyen Kunst, Klær & Design (tidligere Øvrebyen Kunst & Håndverk).
Sonja Våla og Vigdis Larsson overtok butikken juni 2013, etter at den var blitt drevet i hele tretten år av Karin Halvorsen og Randi Torgersrud. De ønsket å bringe den trygge atmosfæren videre og sikte mot en yngre aldersgruppe med et enda mer moderne preg.
Etter ett år tar Sonja over alene, og døper dermed om navnet med ønske om å bringe tilbake gamle røtter, og bevare nostalgien som fortsatt lever i Øvrebyen. Navnet Frøken Herdahl har en kobling helt tilbake til førkrigstiden, da butikken var drevet av Otto Herdahl (derav navnet Herdahlsparken og Herdahlshjørnet.) Sonja ser nå fremover mot å videreutvikle butikkens konsept, og beholde sjarmen og folkeligheten som har eksistert i lang tid.


Kontakt:
Tlf. 90 12 26 47
E-post: [email protected]

Facebooksiden er drevet av
Emilie Våla Sand

Adresse: Storgata 102, 2213 Kongsvinger
Telefonnummer: 90122647
on.tsae@ajnos
By: Kongsvinger
Rute: Storgata 102
Postnummer: 2213


åpningstider

Mandag: 11:00 - 17:00
Tirsdag: 11:00 - 17:00
Onsdag: 11:00 - 17:00
Torsdag: 11:00 - 17:00
Fredag: 11:00 - 17:00
Lørdag: 11:00 - 15:00

Nærliggende lignende selskaper
Match Fashion Match Fashion 930 meter Oversatt av Google Ok Original Ok
VIC Kongsvinger VIC Kongsvinger 963 meter Oversatt av Google Dyrere klær. Men de har mye kult. Størrelse på butikk ca 200 m2. ...
Casa Blanca as Casa Blanca as 1 km Bra butikk med kjempe hyggelig og hjelpsom betjening! super gode tilbud!
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler