facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Frøken Rosa

Frøken Rosa

Info

Interiør for store & små. Kjente merkevarer. www.frokenrosa.no

Historie

Høsten 2014 åpnet Frøken Rosa nettbutikk. Drømmen om egen nettbutikk blir endelig virkelig. I flere år har jeg hatt lyst, med ikke helt turt. Nå tør jeg, og hopper ut i det. Her finne du kjente merker, og noen merker som ikke alle andre har. Jeg vil beskrive stilen som personlig, leken, og en liten touch nordisk design.



"Hos Frøken Rosa finner du gøye ting, rare ting, men også nyttige ting, pluss det du trenger til fest og moro. Jeg vil beskrive stilen som personlig og leken. Mange kjente merker som Rice, Sass and Belle, Maileg, Pappelina, Skandinavisk, The Gift Label, Vissevasse, Sonny Angel, Pip Studio, Eijffinger, Nicolas Vahe, Ginger Ray, Djeco, Meri Meri, Derriere la porte, + mange fler.Velkommen til å klikke deg rundt i butikken.Du må gjerne komme til vårt showrom/lager for å handle. Vi er fleksible, og åpner gjerne opp både på dagtid, kveldstid og i helgen. Send oss gjerne en melding for å avtale. Handler du fra lageret får du 10% på alle varer. *Gjelder ikke salgsvarer og bestillingsvarer."
Adresse: Hagelundveien 15, 0963 Oslo, Norway
Telefonnummer: 92656908
By: Oslo
Rute: Hagelundveien 15
Postnummer: 0963



relaterte søk: frøken rosa rabattkode, rosa interiør
Anmeldelser
Kan virkelig anbefale dette smykkeskrinet av en interiørbutikk. Blid, rask og strålende service, alltid. Har du anledning, bør du stikke innom denne «godtebutikken» på Ammerud i Oslo, som bugner over av herlige glade «ting og tang».
Kkempe fornøyd med god service og produkt
Frøken Rosa er et sted hvor jeg alltid finner gaveideene mine - pleier faktisk å hamstre litt, sånn at jeg alltid har en gave på lur til bursdager, vertinnegaver, oppmerksomheter til gode venner, etc. Utrolig god og rask service - jeg digger Frøken Rosa
Fantastiske produkter til fornuftige priser. Gøyale farger og holdbare produkter. I tillegg er det super service og rask levering! Her finner du det lille ekstra! Kan anbefales på det varmeste!
Produktene fra Frøken rosa er alltid en suksess på middager og bursdager. Det blir ekstra fint og med et glimt i øyet. Også helt glimrende at jeg kan hente det der og unngå frakt. Dessuten er det da enda enklere å kunne se hele sortimentet - en "krydderbutikk" Kan anbefales!
Veldig god service og rask og corona-vennlig henting/levering! Jeg kjøper alle mine gaver hos Frøken Rosa, variert og godt utvalg av varer for barn og voksne i alle aldre!
Det er en morsom butikk med noe for alle i utvalget. Servicen er fantastisk og leveringen kjapp. FrøkenRosa anbefales på det sterkeste!
Her fins alt man ikke visste man trengte. Enten man skal pynte opp hjemme, ha festlig lag eller er litt småfysen. Upåklagelig service!
God service, rask levering og herlig nettbutikk med mye gøy du ikke finner alle andre steder!
Verdens beste service! Angrer ikke på noen kjøp. Takk Monica
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler