facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Frønsdal Aktivitetsgard

Frønsdal Aktivitetsgard

Historie

Frønsdal Aktivitetsgard er eit gardsbruk som er tilrettelagt for hesteaktivitet og andre spennande aktiviteteter. Det er stadig meir bygging og utvikling undervegs. Idag har me faste rideaktiviteter 4 dagar i veka for ulike aldersgrupper. Her er ponnivenner for dei mellom 5 og 9 år, rideskule for dei over 9 år, turgruppe for dei meir erfarne, samt tilrettelagt ridning for dei som har litt ekstra behov for det. Elles tek me imot grupper av born eller vaksne på ridning eller hestekøyring. Så er her også muligheter for kanopadling og fiske, sandvolleyball, paintball, grilling i 50 manns lavvu samt mange andre aktiviteter! For tida har me under bygging eit nytt stort bygg med overnatting og kursmuligheter samt lokaler for fest eller samling opptil 60 personar.

Adresse: Frønsdalsvegen 117, 5582 Ølen
Telefonnummer: 90738017
on.ladsnorf@tsop
By: Ølen
Rute: Frønsdalsvegen 117
Postnummer: 5582


Anmeldelser
Flott og uformelt. Mange aktiviteter. Fin liten sjø med kanoutleie. Hester og kaniner. Paintball!
Bra opplegg. Får som lovet
Vi hadde en aktiv og flott dag, både ungdommene og de voksne hadde en innholdsrik dag. Vertene var hyggelig, det var en god avslappet stemning på gården. Med mange ulike aktiviteter er det lett å fylle en hel dag.
Supert sted med flott vertskap! Fin innsjø med mulighet for kanoutleie, paintball og dyr.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Frønsdal Aktivitetsgard.

ølen gård

åpningstider, plassering. Frønsdalsvegen 117 ølen arrangementsplanlegger kart bykart, satellitt visning. Frønsdal Aktivitetsgard adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Frønsdal Aktivitetsgard. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Frønsdal Aktivitetsgard med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Catering Partner Catering Partner 5 km God mat og fin service, de er en pålitelig catering aktør på Haugalandet
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler