facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Frøvik Elektro

Frøvik Elektro

Info

Vi i Frøvik Elektro AS jobber for å være en trygg og god elektrobedrift innenfor boliginstallasjon på Haugalandet. Vi vektlegger høy faglig kompetanse og kvalitet, personlig kontakt og stor grad av individuell rådgivning og tilpasning.

Historie

Vi i Frøvik Elektro AS jobber for å være en trygg og god elektrobedrift innenfor boliginstallasjon på Haugalandet. Vi vektlegger høy faglig kompetanse og kvalitet, personlig kontakt og stor grad av individuell rådgivning og tilpasning.

Etikett

Frøvik Elektro AS er en registrert el- installasjonsbedrift med faglige kvalifikasjoner som ble etablert av Arild Frøvik i 1997. Bedrifen besitter god kompetanse både innenfor tradisjonell sterkstrøm og innenfor svakstrømsområdet. Bedriften har spesialisert seg på boliginstallasjon med spesiell vekt på nyanlegg. Vi har også en del oppdrag og god kompetanse innen rehabilitering av boliger og forretningsbygg, og installasjon av sikkerhets- og alarmanlegg.

Forretningsideèn til Frøvik Elektro AS er å være en trygg og god elektrobedrift innenfor boliginstallasjon på Haugalandet. Vi vektlegger høy faglig kompetanse og kvalitet, personlig kontakt og stor grad av individuell rådgivning og tilpasning. Frøvik Elektro AS anser det som viktig å være en ansvarlig bedrift overfor lokalsamfunnet. Vi satser på lokal rekruttering og å bidra med arbeidplasser i kommunen, og har derfor helt siden starten hatt lærlinger i bedriften.

Frøvik Elektro AS har sunn økonomi og har for tiden 9 ansatte.

Adresse: Tittelsnesvegen 544, 5550 Sveio
Telefonnummer: 53 74 00 00
on.ortkelekivorf@tsop
By: Sveio
Rute: Tittelsnesvegen 544
Postnummer: 5550


åpningstider

Mandag: 07:30 - 15:30
Tirsdag: 07:30 - 15:30
Onsdag: 07:30 - 15:30
Torsdag: 07:30 - 15:30
Fredag: 07:30 - 15:30

Nærliggende lignende selskaper
Bjelland Elektro Bjelland Elektro 8 km Ingen svar på mail, ingen svar på telefon. De må ha det travelt...
Anmeldelser
Meget god service og løsningsorientert bedrift
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler