facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Frøyland Produkter as

Frøyland Produkter as

Info

Frøyland Produkter AS er en velrenommert produsent av vinduer og dører som siden starten i 1954 har levert kvalitetsprodukter til det norske markedet.

Historie

Frøyland Produkter AS er en velrenommert produsent av vinduer og dører som siden starten i 1954 har levert kvalitetsprodukter til det norske markedet.



Vår produksjon er basert på topp moderne teknologi.

Våre produkter er levert til mange store og små prosjekter rundt i landet. Nå tilbyr vi våre kunder vinduer og dører i kompositt – et kvalitetsmateriale med suverene egenskaper – produsert i Skjold, med nye moderne maskiner og utstyr.

Våre arbeidere har alle lang erfaring fra produksjon av vinduer og dører - gjenomført kvalitet i alle ledd.

Våre profiler er basert på REHAU sine profiler.

Moderne datastyrt teknologi, gjør oss i stand til å produsere flere, bedre og billigere vinduer.

-Våre kunders krav og ønsker tilfredsstilles gjennom et komplett dør- og vindussystem.

Produkter

Classic Kompositt
Trend
Comfort



"Frøyland har siden 1954 arbeidet med vinduer og dører. Kvalitet og renomme er noe som skapes over tid, og er et resultat av et bevisst fokus på produkt og kunder.Vi strekker oss langt for å kunne gi kunden et resultat vi selv kan være stolte av. Som en av de første produsentene av H-vinduet har Frøyland Produkter hele tiden fokusert på kvalitet og innovativitet.Igjen er Frøyland først ute, denne gang med vinduer i kompositt – et vedlikeholdsfritt vindu. Med moderne maskiner kombinert med høyt kvalifiserte medarbeidere sikrer vi et produkt for kvalitetsbevisste gjennom hele Norge."
Adresse: 5574 Skjold, Rogaland
Telefonnummer: 52 70 09 00
on.dnalyorf@tsop
By: Skjold
Postnummer: 5574



relaterte søk: Kompositt vindu, Frøiland Bygg Skade Proff, Kompositt balkongdør, Frøyland skule, Kompositt ytterdør, PVC vinduer, Hoveddør, Kjellerdør
Anmeldelser
Måtte bytte ut 10 vinduer etter kun 7 år.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Frøyland Produkter as.

Skjold bedrift

åpningstider, plassering. Frøyland Produkter as adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Frøyland Produkter as. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Frøyland Produkter as med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Esso Skjold Esso Skjold 1 km Lørdag og søndag stengt
Varme & Bad - Rørlegger Haraldseid As Varme & Bad - Rørlegger Haraldseid As 2 km Rørlegging nybygg, renovering av bad, vannbåren varme, industri, & sveising. I tille...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler