facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Framgarden Regnskap AS

Info

Framgarden Regnskap AS er en nystartet bedrift som ønsker og tilby regnskaps-og økonomitjenester til det lokale næringslivet i Gauldalen/ Trondheim Sør.

Historie

Velkommen til Framgarden Regnskap AS!
Framgarden Regnskap AS er et nystartet firma som tar sikte på å levere regnskap-og økonomitjenester til det lokale næringslivet i Gauldalen/ Trondheim sør.
Innehaver og eneste ansatte er meg – Sturla Mosand – en fyr på full fart inn i midtlivskrisa som forlater en trygg tilværelse som ansatt, til fordel for en utrygg fremtid som selvstendig næringsdrivende.
Jeg stiller dog med litt ballast: Av formell utdannelse er jeg Diplomøkonom med spesialisering i regnskap og skatt fra BI Trondheim, og jeg ble autorisert regnskapsfører i 2007.
Jeg har en variert arbeidsbakgrunn: Jeg har jobbet som oppdragsansvarlig regnskapsfører i mange år, og også vært økonomisjef i en større treindustribedrift. Jeg har vært kontorrotte i restaurantbransjen, smågodteselger på Tusenfryd, gårdsgutt i Australia og USA, samt at jeg har vært innom bank, kredittkort, kredittvurdering, museum, meieri, butikk. Dessuten er jeg så heldig at jeg bor på et lite småbruk (Framgarden på Ler) der jeg trassig sår og høster mine små arealer med korn hvert år.
Av frivillig innsats har jeg gjennom flere år vært både formann og kasserer i utvekslingsorganisasjon og musikkorps.
Når det gjelder erfaring med regnskapssystemer, så har jeg erfaring fra flere. Jeg fører regnskap både på eget system, men har også kundeoppdrag der jeg benytter kundens datasystemer. Av egne systemer bruker jeg Duett, Visma Business, Visma Lønn.
Hvordan jeg løser et regnskapsoppdrag kommer veldig an på den enkelte kunde: Jeg har under oppføring et kontorlokale som du er velkommen innom til, men jeg har også god erfaring med uteoppdrag. Du stiller med en stol og et bord, og jeg ordner resten. Eller du kan altså sende meg bilag pr post, e-post, dropbox, dokumentsenter eller annet som vi blir enig om.
Jeg tar meg av alle emner du forventer av regnskapsføreren din: Pliktig rapportering, lønn, fakturering, purring, årsoppgjør, selvangivelse og annet.
Kundeporteføljen kommer fra mange ulike bransjer, og kundenes omsetning spriker fra 50 tusen til 40 millioner.
Noen firmaer har organisert sine ansatte på forskjellige områder (f.eks lønn, fakturering, bilagsregistrering o.a). Jeg er altså bare meg selv, og du slipper å forholde deg til flere forskjellige personer.
Datasikkerhet og kvalitetssikring er viktige ting når det kommer til regnskap. Jeg har gått til anskaffelse av markedsledende kvalitetssikringssystem, og drift av datasystemer er satt bort til ekstern aktør (Daldata AS) som stiller med en topp moderne serverpark.
En av mine erfaringer fra arbeidslivet er at jo større en organisasjon er, jo mer ressurser trengs til administrasjon. Jeg er altså bare en, og administrerer meg selv sånn noenlunde i blinde. Annonsebudsjettet er lavt, (foreløpig kun denne facebook-siden), men jeg tror at godt utført arbeid over tid er mer verdt enn kostbare markedsføringskampanjer.
Dette gjør at jeg legger meg på en lett forståelig prisstruktur. Jeg tar en flat timesats på 620 kr + mva pr time for alle typer tjenester. Ingen andre tillegg, bortsett fra eventuelle utlegg som f.eks porto, kjøring og lignende. (Dersom du ønsker spesialtilpasninger i regnskapssystemet, online-tilgang o.l, kommer dette i tillegg).
Framgarden Regnskap AS er medlem av Regnskap Norge

Adresse: Framgardsvegen 8, 7234 Ler, Norway
Telefonnummer: 91140854
By: Ler
Rute: Framgardsvegen 8
Postnummer: 7234


Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler