facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Frank Olsen Brilleoptikk As

Frank Olsen Brilleoptikk As

Info

Vi er en bedrift som har holdt på i en mannsalder, vi er kjent for Gratis Synsundersøkelse, rask levering og god service.



"Frank Olsen Brilleoptikk har holdt til i Bergen i over 70 år, og er nå en av de eldste optikerforretningene mellom de syv fjell. Vi har høyt fokus på å levere god service, veiledning, reparasjoner og sørge for at du sitter igjen med en brille/kontaktlinse du er veldig fornøyd med. Våre optikere er offentlig godkjent og klare til å bistå med synsprosessen. Vi er vel også den eneste optikerforretningen som leverer gratis synsundersøkelse. Vi er en av de få frittstående brilleforretningene og hos oss får du velge mellom sol-/brilleinnfatninger fra de ledende motedesigneren i verden. Om vi ikke har det du er på utkikk etter, kan vi bestille det du måtte ønske."
Adresse: Kong Oscars gate 22, 5017 Bergen, Hordaland
Telefonnummer: 55317322
By: Bergen
Rute: Kong Oscars gate 22
Postnummer: 5017


åpningstider

Mandag: 09:30 - 16:00
Tirsdag: 09:30 - 16:00
Onsdag: 09:30 - 16:00
Torsdag: 09:30 - 18:00
Fredag: 09:30 - 16:00
Lørdag: 10:00 - 14:30


relaterte søk: Synstest Bergen student
Nærliggende lignende selskaper
Fortunen Arkitektur As Fortunen Arkitektur As 387 meter Arkitektkontor i Bergen - Bygg/Interiør/Landskap
Interoptik Optiker Bakketeig Interoptik Optiker Bakketeig 589 meter Ikke anbefales, hadde test men ingen resultat og ingen rigistrering, jeg ble helt sle...
Øyeoptikk Teigland Øyeoptikk Teigland 634 meter Min optiker siden 90 tallet. Meget bra sørvis, og vennlig betjening. De fikser det me...
Bergen Optikk as Sletten Senter Bergen Optikk as Sletten Senter 5 km God kunnskap og god kundeservice!
Trendybriller Trendybriller 6 km -Nettbutikk for trendy solbriller -Fri frakt -Kort leveringstid
Bloxx Optics Bloxx Optics 10 km Optimize your health and sleep with Blueblocking Glasses. Get your Circadian Rythm in...
Anmeldelser
Byens beste optikker med både briller og solbriller. Fine og moderne innfatninger for både unge og voksne, samt glass til toppkvalitet! En annen ting å bemerke er at servicen hos Frank Olsen Brilleoptikk er landets beste. Har vært trofast kunde siden min bestemor introduserte meg hit, har flyttet til Oslo, men går bare til Frank Olsen Brilleoptikk i Bergen! Anbefales på det sterkeste!
Første gang jeg har vært her, og definitivt ikke siste! Super hyggelig og hjelpsom betjening! I tillegg fant jeg briller med det første, så her finnes et veldig fint utvalg. Brillene ble tilpasset med glass med en gang slik at man fikk dem med hjem på dagen: Gratis synstest har de også, noe jeg burde visst før.... Anbefales på det aller sterkeste!
Helt fantastisk god hjelp og servise. Synstest og nye brilleglass på under en time, og virkelig god forklaring på ting vi har lurt på. Etter mange år med forskjellige optikere, er jeg så glad for at vi prøvde Frank Olsen. Her blir vi!
Jeg ble nå både nærsynt og langsynt og hadde lyst å prøve progressive glass. Brilleland i Åsane hadde tilbud på det så jeg gikk dit og gjorde synsprøve. Jeg hadde lyst å beholde min fatning siden den var bare 3 år gammel, ganske dyrt og dessuten stilig. Han som skulle selge brillen forsvant i 5 minutter i bakrommet og kom tilbake med beskjeden at han ikke får åpnet fatningen og at jeg dermed må kjøpe en ny en. Dessuten gjelder tilbudet bare når man kjøper en ny fatning. Jeg vurderte det og så på utvalget av fatninger men ble ikke overbevist. Så jeg dro bare med synsprøveresultatet og min gammel brille uten å bestille noe. Hjemme bestemte jeg meg å prøve å oppsøke en optiker som ikke tilhører en kjede i håp om å møte ordentlig fagfolk. Siden jeg jobber i bysentrum valgte jeg Frank Olsen Brilleoptikk. Jeg forklarte situasjonen og sa at hvis de klarer å berge fatningen min bestiller jeg glassene hos dem. Hun forsvant i 30 sekunder i bakrommet og kom tilbake med beskjeden at det ikke er noe problem. Så jeg innfridde løftet mitt og bestilte glassene der for å oppdage at jeg faktisk endte opp med å betale mindre enn hos Brilleland. Hvis jeg ville ha tatt synsprøve hos Frank Olsen ville den ha vært gratis. Hos Brilleland betalte jeg 650 NOK for den. Fasit: hos Frank Olsen jobber kjempehyggelige fagfolk som kan sin jobb og det er faktisk billigere enn hos kjedene. For meg er det klart at jeg kommer til å velge Frank Olsen neste gang og.
Fantastisk hyggelige folk, svært god service og hyggelige priser. De har ofte merkesolbriller på -50 % eller mer. Synstest tilbys! Sist jeg var her fikk jeg noen friske rabatter på et brillepar, OG noen ekstra solbriller da jeg skulle hente brillene, uten at jeg visste noe om det. Anbefales sterkt!!!
Veldig hyggelig og morsomt personale. Gratis øyeundersøkelse.
Gratis synsundersøkelse, rimelige priser og veldig hyggelig og dyktig betjening!
Frank Olsen Brilleoptikk er stadig best i Bergen på briller. Stort utvalg. Best service. Beste priser. Hva mer kan man be om?
Gratis synstest, et meget godt utvalg av briller og ikke minst VELDIG god service!
Veldig fornøyd med flotte briller og god service
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler