facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Franskseksjon - HiØ

Franskseksjon - HiØ

Info

Franskstudier i Halden

Historie

Franskstudier. både on campus og online. Generell fransk eller farnsk med diadktikk, for skolen

Adresse: Remmen, 1757 Halden
Telefonnummer: 69215239
By: Halden
Rute: Remmen
Postnummer: 1757


Anmeldelser
Moderne og romslig lokale.
Verdens beste høyskole. Hjelpsomme lærerne og personale. Alt er perfekt med denne høyskolen
En moderne skole som har alt du leter etter som student. Flotte kontakter og lærere, og helt utsøkte studieplasser hvor du kan søke ro men også aktiviteter.
Fin skole, bra bibliotek og bra kantine. Mange grupperom og godt renhold. Det som trekker ned er få studentorganisasjoner og ingen spesielt seriøse aktivitetsgrupper. Unntak av fotball og skytingAnime og brettspill organisasjonene har jeg ingen erfaring med Noe annet som trekker ned er skivebom på noen av foreleserne. Er de helt ute blir de som oftest bytta ut til neste års kull, men det er kjedelig å ha hatt de selv.
Flott og stort høyskolebygg i Halden. Høgskolen har fine auditorier, et veldig bra bibliotek og en grei kantine, det er fine uteområder. Alle tiders høgskole.
Mitt barnebarn Josef går her
Fungkær den
Flott sted, fine fasiliteter !!
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Franskseksjon - HiØ.

Halden community college

åpningstider, plassering. Remmen kart bykart, satellitt visning. Franskseksjon - HiØ adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Franskseksjon - HiØ. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Franskseksjon - HiØ med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
HIOF-Enigma HIOF-Enigma 704 meter Linjeforeningen for studenter og ansatte ved IT-avdelingen ved Høgskolen i Østfold. h...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler