facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Fredrikstad vegetarmatklubb

Fredrikstad vegetarmatklubb

Info

Er du interessert i matlaging og ønsker inspirasjon til mer vegetarisk mat? Vi lager vegetarmat sammen og ønsker flere medlemmer for mer inspirasjon.

Etikett

Vi er en vegetarmatklubb som treffes for inspirasjon til matlaging seks ganger i året. For det meste treffes vi i Fredrikstad Adventistkirkes kjellerlokaler.

Matklubben ble startet opp i 2015 av medlemmer i Adventistkirken, men er et tilbud til alle, uavhengig av livssyn. Her er vi både ikke medlemmer og medlemmer av kirken. Vegetarmat er det som står i fokus i vår klubb. Bordbønn er en daglig rutine for noen, men vi håper at det ikke vil skremme noen fra å bli med og bli inspirert til vegetarisk matlaging :-) .

Adresse: Kapellveien 25, 1604 Fredrikstad
Telefonnummer: 918 29 554
on.frusirf@ydhtur
By: Fredrikstad
Rute: Kapellveien 25
Postnummer: 1604


Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Fredrikstad vegetarmatklubb.

Fredrikstad kjøkken/matlaging

åpningstider, plassering. Kapellveien 25 fredrikstad vegetar-/veganrestaurant kart bykart, satellitt visning. Fredrikstad vegetarmatklubb adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Fredrikstad vegetarmatklubb. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Fredrikstad vegetarmatklubb med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Mat på hjul Mat på hjul 3 km Alltid topp mat knall service også
Hobby Bakery Hobby Bakery 3 km Mėgstu kepti, išbandyti naujus receptus, džiuginti savo kepiniais artimuosius ir drau...
Culina Culina 3 km
Kitchenoutlet.no Kitchenoutlet.no 4 km hyggelig kundeservice og rimelige priser. veldig fornøyd med servise som jeg fikk lev...
Kebab House Norge Kebab House Norge 7 km Helt greit, verken mer eller mindre..
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler