facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Fredshuset

Info

Fredshuset: en møteplass for fred.

Historie

Fredshuset er et samlested for mennesker som er interesserte og lidenskapelig opptatt av fredsdilemmaer.

Fredshuset skal og vil være en arena for økt deltagelse i fredsarbeid og i organisasjonene som i dag arbeider innenfor dette feltet. Gevinstene ved dette prosjektet er flerfoldige. Flere eksternt rettede aktiviteter kan gjennomføres for de ulike fredsorganisasjonene. Det vil styrke den fredspolitiske debatten, og sørge for at flere stemmer får delta. Dette vil styrke rekrutteringen til fredsorganisasjoner, noe som vil gi flere aktiviteter og dermed gi et mer robust grunnlag for virksomheten. Det er med stolthet og glede vi inviterer dere alle inn i Oslos første fredshus.

Vi har et kontorfellesskap med Norges Fredsråd, CISV, ICAN, Nei til Atomvåpen, Norges Fredslag, Nansen Dialog-nettverket, PBI, og LIM.

Adresse: Møllergata 12 , Oslo 0179, NO
Telefonnummer: 979 66 704
on.tesuhsderf@tsop
By: Oslo
Rute: Møllergata 12
Postnummer: 0179


Anmeldelser
Bra organisasjon som jobber med viktige ting
Flott sted som har mange flinke folk og interessante arrangementer. Fredskultur er spenende.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Fredshuset.

Oslo frivillig arbeid/ideelle organisasjoner

åpningstider, plassering. Møllergata 12 oslo lokale perler kart bykart, satellitt visning. Fredshuset adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Fredshuset. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Fredshuset med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler