facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Frekhaug legekontor

Adresse: Havnevegen 41B, 5918 Frekhaug, Norge
Telefonnummer: 56 17 11 10
Stat: Vestland
Distrikt: Alver
By: Frekhaug
Rute: Havnevegen
Husnummer: 41B
Postnummer: 5918


åpningstider

mandag: 08:30–15:00
tirsdag: 08:30–15:00
onsdag: 08:30–15:00
torsdag: 08:30–15:00
fredag: 09:00–15:00
lørdag: Stengt
søndag: Stengt

Nærliggende lignende selskaper
Meland sjukeheim Meland sjukeheim 111 meter
Anmeldelser
Det er for få ansatte på dette legekontoret og jeg + andre fikk derfor ikke tatt blodprøver, men må prøve igjen en annen dag. Det er ikke første gangen det skjer for de har kun oppført en time daglig for blodprøvetaking, merkelig Får heller ikke tildelt fastlege, må kun forholde meg til vikarer som slutter etter noen måneder. Her bør de ansette flere fastleger og ikke kun vikarer som aldri blir kjent med pasientene før de slutter..
Ekstremt dårlige muligheter for timebestilling om man ønsker å planlegge et legebesøk i forhold til jobb og annet. Kun mulig å bestille timer for neste dag og kjempe om disse etter kl. 16 dagen før. Om legen er syk får en ikke ny time, men må på nytt konkurrere om timer. Utrolig.
Lang telefonkø, man er jo ALLTID nummer 10 i køen uansett hvor nøye man er med å ringe etter åpningstid. Åpenbart er det feil på telefonapparatet. Utrolig tungvint system med nettbestilling: man kan bestille kun til dagen etter, og kun rundt kl.16 for ellers blir det tomt for ledige timer. Man kan også bestille med SMS, men kun til dagen etter. Det er underlig at man greier å skape et så dårlig system med løsningene som finnes i 2022.
Etter at Tord Moltumyr sluttet. Ble det aldri det samme legekontor.nJeg hadde han i 27 år. Og er evig takknemlig for det!nDa ble jeg meget godt ivaretatt og ble behandlet med stor respekt. Nå..... sier ikke mer
Ble lagt på når jeg var nr1 i køen. Ringte opp igjen og havnet på nr9. Utrolig kjedelig at det er så lang ventetid
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler