facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Frekhaug Trevare

Frekhaug Trevare

Info

Vinduer, dører, foldedører og trapper. Alle produkter produseres etter bestilling så du kan selv velge mål og utforming. http://frekhaugtrevare.no/

Historie

Frekhaug Trevare AS har en rekke løsninger av utsøkte vinduer, dører, foldedører og trapper. Alle produkter produseres etter bestilling så du kan selv velge mål, utforming, sprosser, glasstype, farge, åpningsfunksjoner osv. Vi har også buede og runde vinduer, faste karmer skråninger eller hva du måtte ønske.

Vinduene er godkjent i Norsk Dør og Vinduskontroll og holder derfor høy kvalitet.

Send oss helt uforpliktende prisforespørsel og vi vil om du ønsker ta kontakt slik at utforming blir akkurat slik du ønsker og til en riktig pris.

Vår oppgave

Vår historie hos Frekhaug Trevare AS er både ett nytt og ett gammelt selskap som fremstår med solide fagkunnskaper og hvor alle afdelinger har over 30 års erfaring direkte fra vindusproduksjon, salg og ledelse. At selskapet er nytt betyr at det ble etablert så sent som i 2011, at det også er gammelt henger sammen med navnet som har lange tradisjoner for vinduer og dører, samt at våre folk som nevnt har den bakgrunn som vi mener er nødvendig for å gi våre kunder god veiledning og ett trygt kjøp. Frekhaug Trevare AS har sitt hovedkontor på Rossland der de disponerer egne lokaler på 225 m2 som også innehar en stor flott utstilling av alle våre produkter. Frekhaug Trevare AS fremstår som en leverandør med bredt sortiment innen vinduer, dører og trapper. Dette gjennom at selskapet bedriften sitt eierskap i to fabrikker, Skjold Døren AS som er en mindre dørfabrikk i Haugesund, og Frekhaug Trappa AS som har fabrikk på Osterøy. Hovedkontor for de trebedriftene ligger på Rossland og har til sammen 28 ansatte og omsetter for tett på 30 mill i 2012. Vårt samarbeid internt er bygget på faglig kunnskap og samhold, vi er 4 personer i ledelsen som har holdt sammen siden tenårene da vi møttes i fabrikken på Frekhaug, dette er vi stolt over.

Vår visjon er å videreutvikle selskapene gjennom kontinuitet og troverdighet til å være vestlandets mest etterspurte partner og leverandør av vinduer, dører og trapper til private utbyggere, byggmesterfirma og entreprenører. Vi mener å kunne være en fortrukken leverandør for alle de tre kundegruppene akkurat for de at vi innehar den bakgrunn vi faktisk har. Vi kan vise til svært gode referanser hos store entreprenører i Osloområdet som vi har hatt kontakt med i en årrekke, vi har også byggmester kunder som kommer igjen og igjen for å handle hos oss. På det private markedet mener vi å kunne yte en service som gir trygghet når du skal velge vinduer, dører eller trapper.

Adresse: Rosslandsvegen 1489, 5917 Rossland, Norway
Telefonnummer: 97650930
on.eravertguahkerf@divra
By: Rossland
Rute: Rosslandsvegen 1489
Postnummer: 5917



relaterte søk: frekhaug vinduet, frekhaug balkongdør, frekhaug dører, frekhaug vindu prisliste, frekhaug vindu erfaring, frekhaug vindu montering, frekhaug vindu pris
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Frekhaug Trevare.

Rossland bedrift

åpningstider, plassering. Rosslandsvegen 1489 kart bykart, satellitt visning. Frekhaug Trevare adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Frekhaug Trevare. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Frekhaug Trevare med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler