facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Frelsesarmeen Arendal

Frelsesarmeen Arendal

Info

Frelsesarmeen er et mangfoldig og særpreget kirkesamfunn som viser omsorg for hele mennesket ved å tilby suppe, såpe og frelse.

Historie

Siden 1888 har menigheten vært tilstede i Arendal.
På denne siden kan du se hva vi arbeider med i dag. Vi i håper du vil ta kontakt eller komme innom. Velkommen til oss!

Adresse: Vestregate 13-15, Pb. 244, 4836 Arendal, Norway
Telefonnummer: 370 21 813
on.neemraseslerf@ladnera
By: Arendal
Rute: Vestregate 13-15, Pb. 244
Postnummer: 4836



relaterte søk: frelsesarmeen kristiansand, frelsesarmeen mysen, frelsesarmeen oslo, frelsesarmeen levanger, frelsesarmeen jørpeland, frelsesarmeen drammen åpningstider, frelsesarmeen hønefoss, frelsesarmeen moss åpningstider
Anmeldelser
Er glad i de som jobber der det er noe fantastiske mennesker De står på for å hjelpe andre har hatt god hjelp og flotte samtaler med de i mange år. En spesiell takk til Kjell fantastisk kar.
Herlige, flotte mennesker
Hjertevarmt !
Flott bruktbutikk
Min kirke. Føler meg alltid velkommen.
Herlig sted mange gode venner
Veldig fin Frelsesarme menighet
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Frelsesarmeen Arendal. Vestregate 13-15, Pb. 244 kart bykart, satellitt visning. Frelsesarmeen Arendal adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Frelsesarmeen Arendal. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Frelsesarmeen Arendal med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler