facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Frelsesarmeen Ålesund

Frelsesarmeen Ålesund

Info

Frelsesarmeen holder til i hjertet av Ålesund. Menigheten har gudstjenester og andre samlinger hver uke, også juniorklubb. Nært samarbeid med Varmestua.

Historie

Frelsesarmeen holder til i hjertet av Ålesund. Menigheten har gudstjenester og andre samlinger hver uke. Blandt annet hornmusikk, hjemforbund, juniorklubb, bønnemøter, fredagsåpent, strikkeklubb mm.. Nært samarbeid med Frelsesarmeens Sosialtjeneste (varmestua)

Adresse: Apotekergata 14, 6004 Ålesund, Norway
Telefonnummer: 70121889
on.neemraseslerf@dnuselaa
By: Ålesund
Rute: Apotekergata 14
Postnummer: 6004



relaterte søk: fretex innlevering ålesund, bruktbutikk ålesund, fretex ålesund
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Frelsesarmeen Ålesund.

ålesund religiøs organisasjon

åpningstider, plassering. Apotekergata 14 kart bykart, satellitt visning. Frelsesarmeen Ålesund adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Frelsesarmeen Ålesund. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Frelsesarmeen Ålesund med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler