facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Frende Forsikring

Frende Forsikring

Info

Velkommen til oss! Vi gir deg tips, råd og svar på henvendelser. For nødhjelp, ring 55 15 36 00 hele døgnet.

Historie

Velkommen til oss! Vi gir deg tips, råd og svar på henvendelser. For nødhjelp, ring 03600 hele døgnet.

Produkter

Bilforsikring, Boligforsikring, Fritidsboligforsikring, Innboforsikring, Reiseforsikring, Båtforsikring, Ulykkesforsikring, MC-forsikring, Dyreforsikring, Mopedforsikring, Verdigjenstandsforsikring, Barneforsikring, Uføreforsikring, Dødsfallsforsikring, Kritisk sykdomforsikring, Pensjonssparing



"Fornøyde kunder. Trygt skadeoppgjør. Best i test. Helnorske Frende eies av solide, lokale sparebanker og brannkasser og har rådgivere landet rundt. Vi har over 300 ansatte ved hovedkontoret i Bergen, og rundt 270.000 privat- og bedriftskunder med forsikringsløsninger innen skadeforsikring og livsforsikring."
Adresse: Jonsvollsgaten 2, 5011 Bergen, Hordaland
Telefonnummer: 55153600
on.ednerf@ecivresednuk
By: Bergen
Rute: Jonsvollsgaten 2
Postnummer: 5011



relaterte søk: frende forsikring telefon, frende forsikring test, frende forsikring bil, frende forsikring veihjelp, frende forsikring erfaringer, frende forsikring kristiansand, frende forsikring min side, frende forsikring bodø
Nærliggende lignende selskaper
Tryg Forsikring Norge Tryg Forsikring Norge 5 km Ringte for å bruke forsikringen. Fikk god service. La inn skaden på websiden deres. R...
Anmeldelser
Vært kunde hos Frende i mange år. Når jeg flyttet sist har de gjort en utregning på forsikringssum på bolig som er svært lav. Jeg ba om å se hvordan man har kommet frem til denne summen, men det klarer de ikke å vise/dokumentere. Oppfattes som et useriøst forsikringsselskap for meg da. Styr unna!
Om du vurderer dette så ikke tro på det som blir sagt, les alle papirene nøye ….og om Frende svarer at jeg kan ta kontakt med dem, så har jeg gjort det. Der har de ingenting å komme med da de ikke har noe logg over muntlige avtaler.
Reiseforsikring til frende bør dere bare styre unna. Vil ikke gi en krone og går frem og tilbake med flyselskapene. Som student synes jeg det er utrolig tragisk at jeg taper så mye penger og tid på noe som ikke er min feil. Ran.
Haaaaaalo ! Kan jeg få endelig svar???? Hvor lenge må man vente på svar fra dere ? Når man ikke betalet regninger, sender dere varsel med engang men når man trenger hjelp i forhold til skaden svarer ikke dere !! Dårligste servis. !!!!!!!
Har hatt Frende forsikring i ca. 3-4 år. Er superfornøyd med alt fra kundeservice til oppgjør. Har hatt 1 skade på båtdrev, meget hurtig og smidig løst. Anbefales
Jeg har hatt mange forsikringer i Frende over flere år. Jeg har hatt behov for å melde skade to ganger. Enkelt å melde skade på nettsiden. Hurtig respons og logiske svar. Setter pris på det.
Hyggelig å møte en forståelsesfull kundebehandler. Virket veldig sikker på seg selv, supert.
Forsikringsselskap eg ikkje anbefale noen. Hadde en sak hvor min telefon med ca 6000 forsvant fra tidspunkt fra taxi og marked eg var på, 40min tid før eg oppdaget det. Det har frende fått vridd til at eg har mistet min telefon og derfor egenandel på 1500kr og tatt på innbo, men pengene det ville di ikkje dekke på den forsikringen. Var i kontakt med taxi sjåfør og den var ikke i taxien så den har blitt stjålet. Men ingen gehør fra frende. Hold dere unna, eg skal ihvertfall aldri bruke dette forsikringsselskapet igjen!
Anbefaler ingen dette forsikrings selskapet. Bare masse styr vist det dukker opp en sak. Den vrir seg unna og vanskelig å få dekket noe som helst. Styr Unna!
Har god erfaring fra frende. Alt fra sauepåkjørsel, grunnstøting med båt og kræsj på glatta. Utrolig god service og oppfølging. Bra priser og konkurranse dyktige vilkår. Anbefales.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Frende Forsikring med offentlig transport


Komediebakken 90 meter
FB50
FB51
Veiten 200 meter
11
Strandgaten 320 meter
11
86
Klosteret 320 meter
11
86
Jektevik terminal 350 meter
FB50
FB51

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler