facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Fretex Bodø

Fretex Bodø

Info

Velkommen til Fretex, størst i Norge på Secondhand og Vintage! Hos oss får du nytt og brukt til veldig gode priser. Nye varer i butikken hver dag!



"Har du gaver? I vårt gavemottak mot Havnegata tar vi imot pyntegjenstander, glasstøy, bøker og småinteriør. Vi går igjennom gavene sammen med deg. Vårt mottak er åpent mandag - lørdag mellom kl. 12 og 15. Det er også mulig å levere klær i rød Fretexboks inne i butikken, der åpningstidene er kl 10 - 16, mandag - lørdag. I boksen ønsker vi at du leverer klær som er hele, rene og salgbare. Rett kvalitet kan vi prise og selge direkte i vår lokale Fretexbutikk i Bodø."
Adresse: Storgata 30, 8006 Bodø, Norway
Telefonnummer: 40418678
By: Bodø
Rute: Storgata 30
Postnummer: 8006



relaterte søk: fretex container bodø, fretex stavanger, røde kors bodø, storgata 30 bodø, gjenbruk bodø, fretex tromsø, fretex butikker, fretex mottak trondheim
Anmeldelser
her er det så dyrt og overpriset at det er skammelig, med tanke på at dem får inn tingene gratis. dissa folkene som jobber der, er som regel sure og grinete... Alltid tar jeg turen innom røde kors, som bare ligger rett oppi gata , når jeg kommer meg til byen, der er det hyggelige priser, og hyggeligere betjeninger en her på fretex .
Overpriser tøyet og hevder at markedet bestemmer... Tror nok markedet ikke hadde valgt å sette en pris på en brukt ullgenser fra cubus som er høyere enn da den var ny. Ikke imponert. Er også skeptisk til det bake foreliggende menneskesynet til frelsesarmeen.
Her selges alt mulig, ikke bare klær. Noen ganger får de inn parti med nye varer til veldig gode priser. Alt går til en god sak.
Fantastisk fin service. Ordner opp slik at søsteren min får kjøpt «drømmevasen»
Heldt ok. Bare så synd de ikke tar i mot så mange ting.
Her har de det meste til klesskap og kjøkken. Er det noe du trenger, ja til og med møbler og biologiske såper, så er det bare å svinge innom!
Sjokkert over prisene!! Kunne likså godt kjøpt helt nye klær til lavere pris! Skammelig!
Mye fint å se, men litt stive priser på klær og sko.
Flott fretexbutikk i Bodø. God utvalg og hyggelige ansatte gjør dette til en flott opplevelse.
Fantastisk fint tilbud på "ymse " varer mest klær
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Fretex Bodø.

Bodø gjenbruksbutikk

åpningstider, plassering. Storgata 30 bodø bruktbutikk kart bykart, satellitt visning. Fretex Bodø adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Fretex Bodø. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Fretex Bodø med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
NMS Gjenbruk Bodø NMS Gjenbruk Bodø 57 meter Utrolig bra butikk. Fint og ryddig utvalg. Masse spennende. Prisene er deilig for lom...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler