facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Fretex-butikken i Moss

Fretex-butikken i Moss

Info

Vi gir folk grunn til å tro på framtiden!



"Det har vært brann i bygget vi har tilhold i, og butikken vår har fått store vann og røykskader . Vi har startet en mindre Pop-up butikk med interiør og klær på Amfi Moss. Vi blir værende her mens bygget blir renovert . Vi kan ta imot varer på vårt varemottak på samme sted. Det er kun snakk om å ta imot småvarer foreløpig og ikke ski, møbler og skjenker."
Adresse: Bråtengata 64, 1515 Moss, Norway
Telefonnummer: 69021140
By: Moss
Rute: Bråtengata 64
Postnummer: 1515


åpningstider

Mandag: 10:00 - 17:00
Tirsdag: 10:00 - 17:00
Onsdag: 10:00 - 17:00
Torsdag: 10:00 - 18:00
Fredag: 10:00 - 17:00
Lørdag: 10:00 - 16:00


relaterte søk: fretex moss flytter, fretex sarpsborg, fretex moss åpningstider, fretex møbler, fretex moss finn, fretex ski, fretex moss qxl, fretex oslo
Nærliggende lignende selskaper
Røde Kors butikk Moss Røde Kors butikk Moss 1 km Etter å ha vært innom der flere ganger i det siste, i oppgitt åpningstid, så var det ...
HappyHand Moss HappyHand Moss 2 km Koselig betjening og mye fint å finne
Dinx Dinx 2 km Dinx spesialiserer seg på salg av unike produkter som har levd et liv. Vi håndplukke...
Masvotorvet Bruktmarked Masvotorvet Bruktmarked 3 km Masvotorget Bruktmarked driftes av attføringsbedriften Personalpartner AS. Vi selger ...
Kambo Brukt & Antikk forretning Kambo Brukt & Antikk forretning 5 km Brukt- Antikk- Retro-Vintage-Kuriositeter Noe for enhver smak! Vi oppdaterer vårt s...
Anmeldelser
Blitt veldig dyrt. Finner klær og sko brukt, som er dyrere enn nytt. Samme med enkelte gjenstander. Av og til har man flaks.
Fin butikk, med god oversikt. Oversiktlig lokaler. Dessverre er flere av varene overpriset. Og i mange tilfeller også høyere enn ny pris. Daglig leder mener man kan diskutere prisene. Men gjør man det, blir man møtt av sure fjes. Og uhøflig service. Gjerne etterfulgt at de trenger å tjene penger de også. Enkelte av de faste ansatte er hyggelige. Har vært kunde av Fretex i 20 år. Og de har priset seg helt ut.
God oversikt, man trenger god tid,men garantert å finne skatter
Flott og stor butikk hvor inntektene går til Frelsesarméens fantastiske arbeid...
Elsker denne Fretex'en. Fantastisk atmosfære i denne butikken. Den er organisert,har et godt utvalg av ting,og har fine priser. Har funnet mange skatter her. Er ukentlig innom. De ansatte er alltid blide,og imøtekommende.
Fretex og gjennbruk er bra,men dessverre har de tydeligvis blitt for store og deretter dyre.en vanlig godt brukt genser til 150kr,får en helt ny i butikken til den prisen.
Fretex Moss er den beste bruktbutikken i Norge. Stor og oversiktlig. Finner du en vare på ukas lykketall får du den til 50%, dessuten har de også ofte stativ med klær til 50% utover det og nedsatte varer til alt mellom 10-30 kr.. I tillegg har butikken egen bokavdeling,interiør,møbler og klær til både store og små. Her kan man gjøre mange gode kupp!
Fleste klær er overpriset. De jeg kjenner, leverer heller klærne til andre bruktbutikker. De priser klærne så de som ikke har så mye like gjerne kan kjøpe nye klær på tilbud i butikkene. Det er også overpriset på ting og tang også. Eneste som virkelig forstår at de selger brukte ting er asvo. Priser man for høyt blir det snart slutt. Jeg leverer ikke klær der mer. Vet det går til et godt formål, men erlig talt.
Er her ganske ofte da det ligger ganske i nærheten av der jeg bor. Dette stedet har mye fint å by på, og så er betjeningen veldig imøtekommende og hyggelige. Prisene er og "hyggelige", så herksn man gjøre en bra handel. Anbefales!
Utrolig bra butikk og handle i.Mye fint og billig
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler