facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Fretex Lagunen

Fretex Lagunen

Info

Gjenbruksbutikk eid av Frelsesarmeen. Hos oss finner du klær, ting til hjemmet, bøker, leker, musikk og film.

Adresse: Laguneveien 13, 5239 Rådal
By: Rådal
Rute: Laguneveien 13
Postnummer: 5239


åpningstider

Mandag: 10:00 - 21:00
Tirsdag: 10:00 - 21:00
Onsdag: 10:00 - 21:00
Torsdag: 10:00 - 21:00
Fredag: 10:00 - 21:00
Lørdag: 10:00 - 18:00


relaterte søk: fretex bergen, fretex åpningstider, fretex bergen sentrum, fretex butikker, fretex åsane, fretex bergen kokstad, lagunen storsenter, fretex bergen levering
Anmeldelser
Beste bruktbutikken i vest! Elsker å gå på skattejakt i bruktbutikker og her var det ein fryd å kome: presentasjon av varene var nydelig slik at ein får lyst på alt! Varene kjem verkeleg til sin rett. Butikken er praktisk utforma og betjeninga hyggeleg. Prisane er som dei plar vere på fretex: ein får mykje for pengane.
Har steget ekstremt i pris det siste året. Priser som er på nivå med butikker hvor tingene de selger er nye ting. Fretex skal liksom være en plass hvor de med litt mindre «midler» skal kunne handle. Stor skuffelse!
Bra utvalg men heftig dyrt til å være bruktbutikk. Finner av og til noe til rimelig pris.
Ikke gå her for å finne gode bøker iallfall, du finner bare kvinneromaner og krim. De tar ikke inn eldre bøker en gang! Hva er greia med det? Skjerp dere. Svært høye priser på klær. Men denne kritikken gjelder samtlige Fretex-butikker i Bergen. Storhetstiden er definitivt over.
Lett tilkomst, greit å parkere..Finn nærmeste parkeringsautomat, og tast inn skiktnummeret på bilen, du kan da stå 2 timer gratis parkert Mye bra varer i butikken..både leker, klær, bøker, glassvare, osv. Kan også levere inn varer her, brukte klær, leker, cd, DVD, og mye mer.
Dyr butikk. Skjeldnere og skjeldnere det dukker opp gode plater, og de gangene det skjer, er det dyrt. Alt som ser ut som det kan være noe sjekkes på discogs og prises etter markedspris. Det samme med andre ting som selges. Svært mye sjekkes på internett og prises deretter. Fretex er ikke hva det en gang var. Vipps heller noen kroner til frelsesarmeen, om hensikter din er å støtte de. Siden frelsesarmeen får bare en liten brøkdel av overskuddet.
Gjenbruk er topp, men Fretex er blitt alt for dyr. Dessverre
Greit utvalg med Cd, og noe Lp. CD = 30kr stk eller 5 for 100kr. Lp er priset noe høyt, gjerne mellom 100-200kr. Ved en typisk sammenlikning på nett var en Lp priset 140kr til salgs fra en 50 lapp i samme kvalitet. Frakten kommer dog i tillegg.
Masse utvalg i en organisert og ryddig butikk. Hyggelige ansatte. Noen av bruktklærne kan være litt overpriset, men ikke nok til å trekke ned en hel stjerne.
Alt veldig rent og ryddig, føles som å kjøpe nye ting uten emballasje.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler