facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Freyborgstua

Freyborgstua

Info

Kinesisk kro som serverer både god kinesisik og norsk mat

Adresse: Storsandveien 73, 3475 Sætre, Buskerud
Telefonnummer: 4732791515
on.autsgrobyerf@tsop
By: Sætre
Rute: Storsandveien 73
Postnummer: 3475


åpningstider

Mandag: 13:00 - 21:00
Tirsdag: 13:00 - 21:00
Onsdag: 13:00 - 21:00
Torsdag: 13:00 - 21:00
Fredag: 13:00 - 21:00
Lørdag: 12:00 - 21:00
Søndag: 12:00 - 21:00


relaterte søk: åpningstider freyborgstua, losen sætre
Anmeldelser
Oppdaget Freyborgstua ved en ren tilfeldighet for 2 år siden. Var så fornøyd at vi dro i ens ærend for å spise middag her igjen. Stedet ligger litt skjult nede ved sjøen og har fine sitteplasser både ute og inne. På menyen har de flere gode asiatiske retter, samt kontinentale retter. Spiste asiatisk begge gangene og var veldig fornøyd. Gode smaker. Prisene er normale. Utenfor Freyborgstua finnes det en fin lekeplass for de minste og stort grøntområde. Anbefaler absolutt å ta seg en tur.
Vi kjørte litt i påsken. Min datter liker strender og steiner. Rolig sted med flott vær.
God mat og hyggelig personalet, flott sted for mat bit når man er på mc tur
Veldig god mat,god service,rimelige priser.Ryddig og koselig sted ved Oslofjorden. Eneste minus at vi fikk ikke mat samtidig...
Koselig liten restaurant. Minner ikke mye om et gatekjøkken. Mye bedre standard. Veldig god løvstek. Flott presentert. Kort ventetid på maten. Ryddige og rene toaletter.
Vi hadde hørt de hadde god kinesisk mat og det stemte. Jeg spiste pang pang biff og blir positivt overrasket. Jeg skulle dele retten med min datter og spurte om dette var greit. De svarte med å levere en raus porsjon.
Den flotte beliggenheten ved Oslofjorden er alene verdt et besøk. Prøv maten, for den er god. Rask og hyggelig betjening.
Ei lita park perle etter kysten. Her kan du ta med grill og nyte soldager. Også ett spisested om du vil ha ett fyldig måltid. Mange tar turen hit også kun for å kjøpe seg is.
Kjempekoselig sted, veldig travelt på søndager! Beregn god tid, så blir du mest fornøyd.
Fantastisk fint sted : Leke plass for bade muligheter for alle stor gress plen område mange sitte plasser restaurant for ny forelskelse og romantikk alt er lagt til her : bare fint: Det var ikke lov å campe her så det litt sent alle bør lese dette skiltet :D
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Freyborgstua.

Sætre kinesisk restaurant

åpningstider, plassering. Storsandveien 73 kart bykart, satellitt visning. Freyborgstua adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Freyborgstua. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Freyborgstua med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler