facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for FRI Rogaland

FRI Rogaland

Info

Vårt hovedmål er at alle homofile, lesbiske, bifile og transpersoner i Rogaland skal kunne leve et likeverdig liv, uavhengig av kjønn og seksuell legning.

Historie

FRI Rogaland er ett av de største lokallaga i FRI og har over 300 medlemmer fra hele Rogaland, i tillegg til noen få som bor andre steder i landet. Vi driver hver uke sosiale aktiviteter, og har for tida flere aktive undergrupper.

FRI Rogaland arrangerer hvert år Stavanger på skeivå i september.
Festivalen er vårt største arrangement, og består av bl.a. debatter, homodagsfest, skeive filmer, kristne arrangement, og diverse utflukter.

Vårt hovedmål er at alle homofile, lesbiske, bifile og transpersoner i Rogaland skal kunne leve et likeverdig liv, uavhengig av kjønn og seksuell legning. Alle skal kunne unngå forskjellsbehandling og diskriminering, og ha tilgang til et positivt sosialt miljø.

Kontakt oss gjerne!
Epost: [email protected]
Web: www.llh.no/rogaland



"FRI Rogaland er ett av de største lokallaga i FRI og har over 300 medlemmer fra hele Rogaland, i tillegg til noen få som bor andre steder i landet. Vi driver hver uke sosiale aktiviteter, og har for tida flere aktive undergrupper.FRI Rogaland arrangerer hvert år Stavanger på skeivå i september.Festivalen er vårt største arrangement, og består av bl.a. debatter, homodagsfest, skeive filmer, kristne arrangement, og diverse utflukter.Vårt hovedmål er at alle homofile, lesbiske, bifile og transpersoner i Rogaland skal kunne leve et likeverdig liv, uavhengig av kjønn og seksuell legning. Alle skal kunne unngå forskjellsbehandling og diskriminering, og ha tilgang til et positivt sosialt miljø."
Adresse: Verksgata 17, 4013 Stavanger, Norway
By: Stavanger
Rute: Verksgata 17
Postnummer: 4013



relaterte søk: foreningen fri, fri bergen, luca fri, fri seksualitet
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler