facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Frisørsalongen Hårfin, Kongsvinger

Frisørsalongen Hårfin, Kongsvinger

Info

Her vil vi gjøre deg oppmerksom på div kampanjer som vi har i salongen, hvis vi trenger modeller og annet. Produktene vi har er Joico og KMS California.Du kan ringe oss i salongen for time, 628 13 940, eller gå direkte til vår hjemmeside!

Historie

Her vil vi gjøre deg oppmerksom på div kampanjer som vi har i salongen, hvis vi trenger modeller og annet. Produktene vi har er Joico og KMS California.Du kan ringe oss i salongen for time, 628 13 940, eller gå direkte til vår hjemmeside!

Adresse: Markensvegen 1, 2212 Kongsvinger
Telefonnummer: 62813940
By: Kongsvinger
Rute: Markensvegen 1
Postnummer: 2212


åpningstider

Mandag: 09:00 - 17:00
Tirsdag: 09:00 - 17:00
Onsdag: 09:00 - 19:00
Torsdag: 08:00 - 19:00
Fredag: 08:00 - 17:00
Lørdag: 10:00 - 15:00


relaterte søk: frisør kongsvinger, frisørcompagniet kongsvinger, drop in frisør kongsvinger, vippe extensions kongsvinger, hairport kongsvinger, frisør kongsvinger storgata, frisører kongsvinger, frisør lillestrøm
Nærliggende lignende selskaper
Espen's Herrefrisør Espen's Herrefrisør 228 meter Meget flink frisør og sosial person
Monette Frisør Monette Frisør 279 meter Har vært kunde i bortimot 20 år og er kjempefornøyd .
Luggen Frisør Luggen Frisør 289 meter Veldig trivelig frisør, man er inn og ut av døra på 5 minutter. Meget rask og flink,...
Din Frisør Kongsvinger Din Frisør Kongsvinger 692 meter Veldig flink frisør. Koselig sted
Bonnie & Clyde Kongsvinger Bonnie & Clyde Kongsvinger 731 meter Ble så fin på håret.
Salong Betty as Salong Betty as 738 meter Bare parkerte utenfor. Men vet at det er hyggelige frisører der.
Klips Frisør Klips Frisør 2 km Veldig fornøyd.
Anmeldelser
Bra service. Denne gangen ble jeg missfornøyd med resultatet. Jeg hadde ikke planer om å bleike håret, men det ble gjort og nå har jeg en farge jeg ikke venta meg. Skal klage.
Først vil jeg begynne med å si at kundeservicen hos hårfin er elendig. Jeg bestilte en time hos de,når jeg var innom butikken så begynte de med å lage unnskyldinger om at jeg ikke kunne klippe på denne timen som jeg ringte allerede og bestilte time hos dem. De har bekreftet denne timen og jeg fikk love å slutte jobben før for å klippe håret. De finner ikke heller grunnen hvorfor kan ikke ta meg i mot, og de sier beklager. Jeg fikk melding og godkjennelse av dem at timen min var da. Det som er frustrerende er at dagen og planen min er ødelagt pga.dem. Så for å oppsummere så vil jeg si dårlig service på hårfin og ikke anbefales.
Hyggelige folk! Har klippet meg hos hårfin siden Heidi startet frisørsalongen. Har alltid blitt godt mottatt. I noen og tjue år har jeg vært svært godt fornøyd med servicen og sveisen, gode hår-råd og hyggelig prat!
Kan ikke anbefales. Riktig nok ble resultatet bra, men stiv pris og dårlig service. Er nok andre plasser som har hyggeligere pris og bedre kundebehandling. Sjekket i andre salonger for samme jobb å endte opp med halv pris i forhold til hva vi betalte først. Klaget på prisen, da hevdet de at ved en feil hadde vi endt opp med å betale 6000kr for en pakke med hår og sminke, men sminken hadde vi ordnet en annen plass på forhånd. Ville i hovedsak kun rette opp via gavekort å nektet å diskutere/ komme til enighet skriftlig, krevde at vi kjørte helt til kongsvinger for et møte. Vi bor ikke i samme kommune engang. Ikke holdbart.
Kjempefin salong lyst og fint. Flyttet inn i større lokaler enn de hadde. Stor fin plass. Godt tilrettelagt for rullestolbrukere.
Veldig dyktige og hyggelige ansatte, klipper meg ingen andre steder
Dyktige frisører og fint sted
Hyggelige og flinke ansatte. God service
Veldig fornøyd
Såååå bra.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler