facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Friske Føtter Fotterapi v/ Lene-Marie Øfeldt Vareberg

Friske Føtter Fotterapi v/ Lene-Marie Øfeldt Vareberg

Info

Forebygger og behandler lidelser knyttet til fotens hud, negler, skjelett og muskler. Fotterapi har som mål å finne årsaker til problemer og sykdommer i føttene.

Historie

Autorisert fotterapeut med mange års erfaring. Mulighet for akuttbehandling, ring for å avtale. Gi meg gjerne en anmeldelse.

Fotterapeuten bidrar til bedre folkehelse gjennom å hjelpe mennesker å ivareta og øke sin mobilitet og funksjonsevne. Moderne livsstil og høyere levealder øker behovet for fotterapeutens behandlingstilbud. Gjennom arbeid for en sunn fothelse, og forebygging av belastningsskader, stimulerer fotterapeuten til fysisk aktivitet og økt fothelse.

Fotterapeuten forebygger lidelser blant annet ved å gi råd og veiledning innen fottøy. Flere faktorer ved sko påvirker fotens anatomi og avviklingsmønster. Smerter i føttene er ofte forårsaket av fottøy. Det er grunn til å tro at feil bruk av fottøy er opphav til en rekke plager i føttene, og belastningslidelser i resten av kroppen. Feil bruk av fottøy vil kunne forplante seg oppover i kroppen og forårsake slitasjeskader, særlig i ryggen.

Fotterapeuten gir også råd og veileding innen egenpleie av føtter for å forebygge skader på hud og negler, muskler og skjellett. Skader som kan oppstå i føttene grunnet feil bruk av fottøy er blant annet hallux valgus, hammertær, mortons metatarsalgi, callositeter, torner og unguis incarnatus.

Grupper i befolkningen som særlig er utsatt for belastningsskader er barn, eldre, funksjonshemmede og personer i utsatte yrker som industriarbeidere, håndverkere, helsearbeidere og idrettsutøvere.
Flere grupper i befolkningen har lidelser som gir komplikasjoner i føttene som følge av endringer i skjellett, blodomløp, hud og negler. Eksempler på komplikasjoner som kan oppstå er feilstillinger i skjellett, fotsår og betennelser.

Pasientgrupper som er spesielt utsatt, er blant annet personer med diabetes, revmatisme, keratodermia, hjerte- og karsykdommer, psoriasis og celebral parese. Fotterapeuter tilbyr jevnlig oppfølging av pasienter i risikogruppene. Det eksisterer ingen refusjonsordninger på fotterapi for personer i risikogrupper.

Adresse: Storgaten 31, 4876 Grimstad, Norway
Telefonnummer: +47 957 333 09
By: Grimstad
Rute: Storgaten 31
Postnummer: 4876


åpningstider

Mandag: 08:00 - 20:00
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:00 - 16:00
Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 16:00

Anmeldelser
Anbefales
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Friske Føtter Fotterapi v/ Lene-Marie Øfeldt Vareberg.

Grimstad medisinsk tjeneste

åpningstider, plassering. Storgaten 31 kart bykart, satellitt visning. Friske Føtter Fotterapi v/ Lene-Marie Øfeldt Vareberg adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Friske Føtter Fotterapi v/ Lene-Marie Øfeldt Vareberg. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Friske Føtter Fotterapi v/ Lene-Marie Øfeldt Vareberg med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Hodepineklinikk Hodepineklinikk 737 meter Riktig behandling av hodepine er basert på riktig diagnose og forståelse av hodepines...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler