facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Friskliv Nes kommune

Friskliv Nes kommune

Info

Friskliv er en del av kommunens helsetilbud. Dette er et tilbud til personer som har behov for hjelp og støtte til å endre levevaner.

Historie

Frisklivssentralen er en del av kommunens helsetilbud for å fremme folkehelse og forbedre levevaner. Det er et tilbud til alle som har behov for veiledning eller hjelp til dette.

Du trenger ikke ha en diagnose eller være syk for å benytte deg av tilbudet vårt. Friskliv er her for å hjelpe deg med å forbedre levevaner uavhengig av om du er i jobb, sykemeldt, uføretrygdet, pensjonist eller student.

Frisklivssentralen Nes tilbyr individuelle samtaler, gruppetrening, veiledning i egentrening og kurs. Vi samarbeider med de andre frisklivssentralene i Hallingdal om kurs og arrangementer som "Frisklivsløpet".

Du kan ta direkte kontakt med frisklivssentralen selv eller henvises gjennom fastlege, NAV og annet helsepersonell.

Ved oppstart har vi en individuell helsesamtale. Her utarbeides det mål og plan for reseptperioden, som varer i 3 måneder. I denne perioden har du mulighet til å delta på gruppetrening som foregår på dagtid, med en egenandel på 300 kr. Etter 3 måneder gjennomføres en ny helsesamtale og egenevaluering av hvordan perioden har gått.

Vi tilbyr gruppetrening med kondisjon og styrke for alle nivåer/utgangspunkt. Treningen foregår i hovedsak utendørs.

Styrke: Øvelser for hele kroppen med strikk eller egen kroppsvekt som motstand.
Kondisjon: Vi bruker prinsipper fra intervalltrening (bruk av forskjellig tempo og pauser)
Bassenggruppe: Trening for styrke og kondisjon i varmtvanns-bassenget på Elverhøy.

Adresse: Jordeslykkja 6, 3540 Nesbyen
By: Nesbyen
Rute: Jordeslykkja 6
Postnummer: 3540


åpningstider

Mandag: 09:00 - 15:00
Tirsdag: 09:00 - 15:00
Onsdag: 09:00 - 15:00
Torsdag: 09:00 - 15:00
Fredag: 09:00 - 15:00


relaterte søk: vannrestriksjoner nes kommune, nes kommune boligkontoret, tildelingsenheten nes kommune, rådmann nes kommune, nes kommune ansatte, brannvesen nes kommune, nes kommune kart, https www nes kommune no
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler