facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Fristed arkitekter as

Fristed arkitekter as

Info

Fristed Arkitekter skreddersyr ditt FRISTED!

Instagram: https://instagram.com/fristedarkitekter/

Tumblr: http://fristedarkitekter.tumblr.com

Historie

Å bo godt er viktigere for oss mennesker enn hva vi kanskje tror.
Når man skal skape et sted hvor man kan føle seg hjemme er det flere elementer å ta hensyn til; eksisterende omgivelser, topografi, utsikt, innsyn, formspråk, kommunale og regionale forutsetninger, tekniske krav, vær og vind, sol og skygge, kostnader og ikke minst dine egne personlige preferanser.
Å sammenfatte alle disse faktorene, for så å skreddersy et sted perfekt tilpasset deg og dine fordringer, er arkitektens rolle.

Mange frykter at det er dyrt å benytte seg av en arkitekt, men i gjennomsnitt utgjør kostnadene tilknyttet arkitekttjenester kun omkring 5-7% av det totale byggebudsjettet.

Har du har en drøm du ønsker virkeliggjort?
Eller kanskje du allerede er i besittelse av et hus med et uutnyttet potensiale; et hus som bare venter på å blomstre?
Da kan det være en verdifull investering å finne en løsning som er skjønn, gjennomtenkt og samtidig svarer til dine behov.

Kort sagt handler det om å få skreddersydd sitt eget personlige fristed.



"Fristed Arkitekter optimaliserer og skreddersyr ditt fristed. Å bo bra har større betydning for oss enn det vi tror.Når man skal skape en god bolig, eller et godt sted å være, er det mye som skal tas hensyn til. Dette kan dreie seg om omgivelser, topografi, personlige behov, utsikt, innsyn, formspråk, kommunale og regionale forutsetninger, tekniske krav, vær og vind, sol og skygge, kostnader og ikke minst din egen personlige smak.Å ta hensyn til alle disse faktorene og skreddersy et perfekt sted for deg er vår lidenskap, enten det dreier seg om nybygg eller eksisterende bygg som skal endres."
Adresse: Kirkeveien 56 A, 1395 Hvalstad, Akershus, Norway
Telefonnummer: 95101353
By: Hvalstad
Rute: Kirkeveien 56 A
Postnummer: 1395



relaterte søk: Fristed arkitekter proff, Hartmann-arkitekter, Fristed kryssord
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler