Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon for Frittstående Hudpleiekonsulent Lene Aas

Info

Leverandør av hudpleie, makeup og skjønnhetsprodukter.

Historie

Jeg tilbyr gratis og skreddersydd hudpleie- og makeupveiledning med de fantastiske kvalitetsproduktene fra Mary Kay, som i 20 år har vært bestselgende i USA!

Her kan du holde deg oppdatert med siste nytt i fra Mary Kay, samt også få tilbud fra meg som din personlige hudpleiekonsulent. All rådgivning er selvsagt kostnadsfri, og du er alltid velkommen til å ta kontakt!

HUDPLEIEKURS
Velger du å være vertinne for et kurs, inviterer du et par venninner til en avslappende kveld med gode produkter. Jeg hjelper deg med å forberede kvelden, og du vil få en gave av meg.

FACIAL
En facial består av et lite hudpleiekurs med deg (og eventuelt en venninne). Du får prøve hudpleieproduktene og har også muligheten til en makeupveiledning ved senere anledning.

ON THE GO
Har du lyst å prøve produktene, men har ikke tid til verken kurs eller facial - kan jeg gi/sende deg noen prøver.

For å booke kurs med meg, send mail til [email protected]

Adresse: Anton Jenssens vei 110B, 7053 Ranheim Trondheim, Norway
Telefonnummer: 95912973
By: Trondheim
Rute: Anton Jenssens vei 110B
Postnummer: 7053 Ranheim


Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon

Frittstående Hudpleiekonsulent Lene Aas

. Trondheim trondheim hudpleie åpningstider, plassering. Anton Jenssens vei 110B trondheim skjønnhetsbutikk kart bykart, satellitt visning. Frittstående Hudpleiekonsulent Lene Aas adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Frittstående Hudpleiekonsulent Lene Aas. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Frittstående Hudpleiekonsulent Lene Aas med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;