facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Frogner Kirke

Frogner Kirke
Adresse: Bygdøy Allé 40 , Oslo 0265, NO
Telefonnummer: 23 62 90 60
By: Oslo
Rute: Bygdøy Allé 40
Postnummer: 0265


åpningstider

Mandag: 09:00-15:00
Tirsdag: 09:00-15:00
Onsdag: 09:00-15:00
Torsdag: 09:00-15:00


relaterte søk: frogner kirke lier, frogner kirke parkering, frogner kirke sørum, prest frogner kirke, frogner kirke kommende aktiviteter, frogner kirke orgel, frogner kirke julekonsert, frogner kirkes kapell
Anmeldelser
Frogner kirke ligger sentralt ved Bygdøy Allé og er enkel å komme til med offentlig kommunikasjon. Den er tegnet av arkitekt Ivar Næss i jugendstil og stod ferdig i 1907. Dette er en av få kirker i Oslo som ikke er frittliggende, men bygget inntil andre bygninger Tøyenkirken er et annet eksempel. Kirken er stor og romslig med 830 sitteplasser. Akkustikken er god, og det holdes en rekke konserter her. Menighetshus og kontorer ligger rett ved. Kirken har også et intimt kapell, med utsmykking av Dagfin Werenskiold.
Vaker kirke Høgt under takket
Opplevde særkjomheten med høyst ubehagelighet. vedkommende herremann ønsker nedleggelse av kontrsukjonen, grunnet kenneth moe's tilværelse under graset. Vedkommende forsøker å legge lokk for augone, er det mulig for dere å avbryte? jeg prøvde å sov, men moe klarte ikke å holde seg oppe.
Vakkert kirka med mange aktiviteter.
Det er ingen åpnings tider og det blir ikke noe kontakt via telefon nr
Veldig dårlig kenneth moe jeg prøver å sov. Kan dere holdere oppe
Pen kirke. Gode plasser. Fine gudstjenester. Kirken er fra 1907, sentral beliggenhet. Stort nedslagsfelt.
OK konsertlokale med bra akustikk, men med trebenker. Fordelaktig å sitte langt fram.
Fin fasade mot Bygdø allé
Vakker og fin kirke midt i Bygdø Alle
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Frogner Kirke.

Oslo lokale perler

åpningstider, plassering. Bygdøy Allé 40 oslo kirker kart bykart, satellitt visning. Frogner Kirke adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Frogner Kirke. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Frogner Kirke med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler