facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Frykman Kramer Advokatfirma

Frykman Kramer Advokatfirma

Info

Kontakt oss om arv, barnevern, samvær og bosted for barn, skifteoppgjør, arbeidsrett, erstatningssaker, trygdesaker og generell juridisk rådgivning. Vi forsøker å svare i løpet av 24 timer.

Historie

Kontakt oss om arv, barnevern, samvær og bosted for barn, skifteoppgjør, arbeidsrett, erstatningssaker, trygdesaker og generell juridisk rådgivning. Vi forsøker å svare i løpet av 24 timer.

Produkter

Juridisk rådgivning og annen advokatbistand



"Frykman Kramer advokatfirma har kontor i Ås sentrum.Vi bistår det lokale næringslivet i forretningsjuss, som kontraktsrett, eiendom og arbeidsrett, samt saker mot stat og kommune.Videre hjelper vi privatpersoner i saker om arbeidsrett, arv, familierett, barnerett og barnevern, samt NAV-saker og erstatning.Vi tar også oppdrag som bistandsadvokat og forsvarer, og vi tilbyr advokatbistand under fri rettshjelp.Erfarne advokater til riktig pris."
Adresse: Rådhusplassen 31, 1430 Ås, Akershus
Telefonnummer: 22 99 47 00
on.remarknamkyrf@takovda
By: Ås
Rute: Rådhusplassen 31
Postnummer: 1430


åpningstider

Mandag: 08:30 - 17:00
Tirsdag: 08:30 - 17:00
Onsdag: 08:30 - 17:00
Torsdag: 08:30 - 17:00
Fredag: 08:30 - 17:00

Anmeldelser
Lene Frykman er en enestående advokat. Hun er kunnskapsrik, tydelig og alltid godt forberedt. I tillegg har hun full oversikt over jussen. Hun har vært en enorm støtte for meg i min sak, og jeg anbefaler henne på det varmeste.
Styr unna da dette er et selskap som kan virkelig sette deg i en vanskelig situasjon. Går "all-in" uten mer enn en brøkdel kunnskap av faktiske forhold og fremmer enkelt beviselige løgner på vegne av klienten uten å vise noe forståelse for konsekvensene. Dog er erfaring kun av førstnevnte navnepartner. På en annen side er hun naturtalent i å fremme fakta og konklusjoner på en gunstig måte for klient, om så helheten hadde vært troverdig. Anbefales for motsatt part i retten
Anbefaler Lene Frykman på det sterkeste og varmeste! Kunnskapsrik, tydelig og løsningsorientert. En trygg «los»i en vanskelig tid!! Kunne ikke vært mer fornøyd!!
Anbefaler advokat Lene Frykman på det sterkeste. Her ser dere hvorfor: Tilgjengelighet er unik, men du er så mye mer enn alle andre advokater jeg har møtt i livet, seriøs, ærlig, utrolig smart, en unik kompetanse på alle områder jeg komme på, man har følelsen av å bli forsvart, råd og veiledning ++++++ men viktigst er at du ikke fremstår som like stresset og utbrent som alle andre advokater fremstår. Jeg trenger liksom ikke passe på frister og at vi svarer på ting, har virkelig sjokkert meg når jeg ser utviklingen som har vært de årene siden jeg var storforbruker på advokat tjenester. Så du bør kunne være noe unikt i bransjen dinTusen takk for jobben du gjør for familien min Mvh Åge Haugstad
Retail24 har i Norden over ett tusen ansatte og vårt selskapet bruker advokatfirmaet Frykman Kramer i samtlige tilfeller. Flere hos oss inkludert undertegnede bruker også disse advokatene privat. De gjør alt de kan for å finne den beste løsningen for sine klienter uansett om det måtte medføre mindre omsetning for dem selv. Jeg kan med hånden på hjerte anbefale dette advokatselskapet til både næring og privat. Gunnar Lindhjem Kristiansen -Styreleder.
Jeg kan varmt anbefale Frykman Kramer Advokatfirma. Med stor kunnskap, empati og tilstedeværelse, får du ikke bare den faglige hjelpen du etterspør, men også den støttende hånden du ikke visste du behøvde - når du trenger det som mest. Profesjonalitet i alle ledd.
Frykman Kramer er et advokat firma som jeg har benyttet meg av ved flere anledninger. Jeg var storfornøyd med jobben de har gjort og kan varmt anbefale til alle som trenger hjelp av dyktige advokater som er like opptatt av saker som mennesker.
Lene Frykman er en meget profesjonell advokat som arbeider effektivt, men også med hjertet! Det var veldig viktig for meg. Anbefaler firma på det varmeste.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler