facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Fugl Fønix

Historie

Club Fønix, i underetasjen på Fugl Fønix Hotel i Etne.

Midt i Etne sentrum.
18 års aldersgrense.

Adresse: Etnesjøen, 5590 Etne
Telefonnummer: 53 77 14 40
on.xinoflguf@letoh
By: Etne
Rute: Etnesjøen
Postnummer: 5590



relaterte søk: fugl fønix etne meny, fugl føniks tattoo, fugl fønix åpningstider, fugl fønix etne åpningstider, fugl fønix restaurant, fugl fønix sandefjord, fugl føniks ørsta, fuglen fønix fikser alt
Nærliggende lignende selskaper
Fugl Fønix Hotel gammel Fugl Fønix Hotel gammel 8 meter 1time og 30 minutt ble rett og slett for lang tid å vente på en burger i restauranten...
Fugl Fønix Hotel Fugl Fønix Hotel 21 meter Fuglen Fønix - pompøst navn for et lite hotell. Jeg vet ikke bakgrunnen for navnet - ...
Senterkafeen Senterkafeen 396 meter Godt utvalg til å være eit så lite senter. Super service!
Anmeldelser
Fuglen Fønix - pompøst navn for et lite hotell. Jeg vet ikke bakgrunnen for navnet - kanskje har det en gang vært brann og et nytt hotell har gjenoppstått fra askene, eller så er de ansatte bare litt ekstra glad i Harry Potter og Dumbledore. Det spiller ingen rolle. Det var et koselig lite hotell med en beleilig beliggenhet for de som reiser gjennom fjellheimen. Vi trengte et sted å sove ei natt før ferden fortsatte ut til kysten på Vestlandet, og da vi så at suiten kostet kun et par hundrelapper mer endte vi opp der. Et stort, flott rom med vinduer over hele langsiden av rommet og utsikt ut til den lokale bensinstasjonen med noen fjell i bakgrunnen. Vi tok turen ned i restauranten og jeg bestilte en grilltallerken. En meget generøs porsjon, og maten smakte godt. Min ledsager som jeg kaller dama, tok seg en burger som også så meget appettittelig ut, og maten kom ganske raskt. Den lokale ølen var også meget god etter en lang kjøretur over fjellet. Spesielt for to ristebein som oss, hehe. Maten kunne vi fordøye i en veldig myk og stor seng, og tv ble det også etter litt krangling med en ledning. Alt i alt et flott opphold. Anbefaler alle slitne sjåfører om å ta et pitstop her, og gjenoppstå som fuglen Fønix dagen derpå og nyte en deilig frokost før bilturen fortsetter.
Hotellet berer preg av manglende vedlikehold. Rommet som vi fikk for 2800 per natt hadde blandt annet knagger som var i ferd med å falle ut av veggen, gjenstander som skulle hvert skrudd opp på vegg som var bare sett på gulvet, sliten altan med råttent rekkverk som det var ingen tak over, støv over alle høye flater. Frokosten var beskjeden, men spisesalen var varm og innbydende. Under mitt opphold kumme jeg ikke se noen andre enn en jente i resepsjonen som fungerte også som servitør og påfylling av Frokosten. Hyggelig personell. Hotellet pris står absolutt ikke i stil med hva ein får.
Vi har nettopp hatt et opphold på hotellet fra fredag til søndag.5-7.8.22. Det var en skuffende opplevelse for kr 1990 pr døgn. Hotellet er preget av dårlig vedlikehold, og rommet var spartansk innredet. Det var to enkle senger, der ene sengen manglet nattbord og sengelampe. De var av dårlig komfort med svært tunge dyner. Det var ingen ventilasjon verket på bad eller rom. Cicternen på toalettet var lekk. Det var sprekk i vasken. Utenfor soveromsvinduet var det et plagsomt kraftig drypp fra regnvann, som sannsynligvis stammet fra en defekt renne. Det var ingen vakt i resepsjonen på natt. Det var høylydt bråk fra andre gjester om natten, noe en vakt kunne forhindret. Frokost var ok. Ved bestilling av middag fra meny var fisk dessverre ikke mulig. Vi var 5 personer spm ventet 1 time og 15 minutter på serveringen. Altfor lite personale. Ikke et hotel vi vil anbefale, men det var dessverre ingen andre alternativer i Etne. Vi kommer uansett ikke tilbake .
Var innom å spiste på Fugl Fønix restaurant da de reklamerte for selvbrygget øl og lokale råvarer fra Etne. Maten var utsøkt og flott tilberedt. Litt få poteter på tallerken. De var veldig gode! Trivelig og flittig betjening som utrolig nok var vert i restauranten, resepsjonist for hotellet, servitør og en masse annet. Har vedlagt bilde av litt av menyen.. Du bør besøke de!
Vi ligger midt i Etne, med 33 rom, egen restaurant & pubbryggeri. Fugl Fønix Hotel er et fullservice hotell med fokus på overnatting, god mat, lokale råvarer og godt øl. Her treffes hotellgjester, lokale og forbifarende i hjertet av Etne. Atmosfæren er avslappende og uformell. Hadde stopp her med cruise turister for lunch. Meget god og variert lunch.
1time og 30 minutt ble rett og slett for lang tid å vente på en burger i restauranten deres - tidenes tristeste resturant besøk familiemiddag & baconpølse på Shell, anbefales istedenfor
Et koselig lite hotell og er fint rom med mulighet til å ha med hund. Veldig god mat og en hyggelig ansatt som serverte oss. Døren nede var stengt kl 23,ikke mulighet til å ta seg en sigarett etter det.
Bråkete rom der en hører alle bilene på gata Internett fungerer ikke,men fikk "låne"et annet rom som kontor. Ikke verdt prisen i hele tatt. Står twin bed,men fikk en liten enkeltseng.. kommer nok ikke tilbake.
Sentralt plassert i Etne sentrum med gode høve til å parkere. Hyggeleg tilsett som tydeleg hadde kunden i fokus. Tinga classic Fønixburger med liten Pommes Fønix , samt dipp. Dette kjem eg garantert til å tinga ved fleire høve. Reint og ryddig lokale. Greie prisar på maten.
Mine besteforeldre besøkte hotellet i august 2013, utenfor høysesong. De kunne fortelle om et trist, nakent rom - kun to enkle senger, ikke et skap, speil eller noe å sette bagasjen på. Frokosten var enkel og servicen laber. Og prisen var provoserende høy for den enkle standarden 1500,-!
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler