facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Fuglevik Båtservice As

Fuglevik Båtservice As

Historie

Fuglevik Båtservice har siden 1982 vært kontinuerlig i drift på Fuglevik, i Rygge. Driften har i hovedsak vært tuftet på båtopplag, service og reparasjoner, i tillegg til kiosk, drivstoff og kran i Fuglevik Båtforening sin havn.

De senere årene har salg av båter og motorer stadig blitt en større del av driften.
Vi representerer i dag velkjente båtmerker som Nordkapp, Quicksilver, Sting, Brig,Pioner og Zodiac. På motorsiden er det Mercury, Mercruiser, Evinrude, Yamaha, Volvo og Yanmar som dominerer, alle velkjente og velrenommerte merker.

Vi har også spesialisert oss på salg og montering av Ilas ankervinsjer og Sleipner baug og hekktrustere. Eget motorverksted og verksted for plastreparasjoner kan vi også tilby.



"Hos Fuglevik Båtservice finner du at vi tilbyr salg av båt, båthenger og annet utstyr, verkstedstjenester for båt, vinterlagring og andre tjenester som kan hjelpe deg med ditt behov.For 35 år siden startet Per Egil Urstad Fuglevik Båtservice 1. februar 1982. Firmaet holdt til i Fuglevik Båthavn og driften besto av opptak og transportering av båter, drivstoff og kiosk. De fem første årene sto Per selv for helårsdriften med hjelp fra bemanning i kiosken om sommeren. Deretter har bedriften stadig vært i vekst og i November 2016 teller vi 10 ansatte.I 2000 overtok Fuglevik Båtservice et 750 kvadratmeter stort bygg som i dag huser verksted og butikk, samt en stor uteplass med båter."
Adresse: Fuglevikveien 61, 1570 Dilling, Ostfold, Norway
Telefonnummer: 69269032
By: Dilling
Rute: Fuglevikveien 61
Postnummer: 1570


åpningstider

Mandag: 08:00 - 16:00
Tirsdag: 08:00 - 18:00
Onsdag: 08:00 - 16:00
Torsdag: 08:00 - 18:00
Fredag: 08:00 - 16:00
Lørdag: 09:00 - 14:00


relaterte søk: fuglevik båtservice underslag, fuglevik marina webkamera, fuglevik båthavn, fuglevik moss, fuglevik marina åpningstider, fuglevik restaurant, fuglevik rygge, fuglevik kiosk
Nærliggende lignende selskaper
Dilling båtopplag og service Dilling båtopplag og service 3 km Hyggelig gjeng.!
NMC Norge As NMC Norge As 3 km Tidligere Fagerdala Tradex AS. I 2008 ble vi kjøpt opp av NMC SA i Belgia og byttet n...
Pontoons Pontoons 3 km Hyggelig gjeng.!
Moss Båt og Motor As Moss Båt og Motor As 4 km Tusen takk for en fantastisk opplevelse jeg fikk med dette firmaet! Erik viste enestå...
Anmeldelser
Flott butikk, med bra utvalg fra Bestmarine kjeden. Hyggelig og hjelpsom betjening, som hadde gode kunnskaper om produktene de solgte. Gode parkeringsmuligheter, og greit utvalg av båter man kunne drømme om ; Fult utstyr serviceverksted for Mercury, Evinrude, Volvo og Mercruiser. Og så har dem produktene til Navico, Simrad, Lowrance og B&G <3
Enestående service og rask reparasjon, selv tidlig i august, hvor en del andre båtverksteder knapt svarer på henvendelser. Kundebehandleren var hyggelig, presis, og framdriften var raskere enn han forespeilet. Etter en del erfaringer på motsatt ende av skalaen andre steder, kan jeg ikke få fullrost og anbefalt Fuglevik Båtservice nok.
Kjøpte helt ny Nordkapp Enduro 605 og helt ny motor Mercury 150 hester. Hentet båten i Moss i går, og kjørte blide og fornøyde mot Oslo. Ved Son totalhavererte motoren. Ble tauet tilbake til Fuglevik litt slukøret. I dag tidlig beskjed om at de bytter hele motoren med en ny. Litt senere beskjed om at de leverer båten ferdig på henger. Ble satt på vannet, og blide og fornøyde. Takk til Tore A Karlsen for en fantastisk service . som plaster på såret fikk vi ettermontert spisebord, og det fikk vi gratis . Kjempefornøyd !!
Stillegående RS båten besøkte oss ved Revlingen
For en service! Leverte oss nye motorer, ferdig montert, midt i høysesong, og på kun 14 dager fra bestilling! For oss som kommersiell aktør, ble Fuglevik redningen. De har alle stått på pinner for oss, og hjelper oss tidlig og sent, uansett hva det måtte være. Klapp på skulderen til alle hos Fuglevik. Og en ekstra stor klapp på skulderen til Jørgen! Dyktig, serviceminded, informativ og vet hva han gjør. Anbefaler alle og bruke Fuglevik båtservice!
Fint sted, med hos båtkunnskap og en del nye og brukte båter til salgs
Høyt faglig nivå,godt utvalg og blide ansatte
Østfolds beste servicebedrift.. Jobber konstant for at kundene skal ha det bra. Og med sjefen sjøl Per ved roret er dette utrolig bra..
Flott beliggenhet, i nærheten av båthavna. Hjelpsomme og mye på lager. Anbefales
Helt rå service, ble motorfast i et par dager og de gav seg ikke før vi fant ut hva det var
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Fuglevik Båtservice As med offentlig transport


Fuglevik 30 meter
251
Fuglevik marina 210 meter
251
Husebyskogen 310 meter
251

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler