facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Fulufjellet Alpinsenter

Fulufjellet Alpinsenter

Info

Fulufjellet Alpinsenter er et familievennlig alpinanlegg øst i Trysil.
Se fulufjellet.no

Hos oss kan du bestille pizza
Gapahuken: 415 41 354

Historie

Det fins 2 heiser og 9 nedfarter i alle vanskelighetsgrader. Egen offpistbakke, snowboardpark og en av Norges lengste kjelkebakke!
I tillegg til det alpine er det milevis med preparerte langrennsløyper, unik natur
med rikt dyreliv som innbyr til flotte jakt-, fiske- og friluftsopplevelser. Fulufjellet ligger på grensen mellom Norge og Sverige og består av enorme områder med status: Nasjonalpark.
Vi selger store, selveide hyttetomter, har egen caravanplass rett ved anlegget og
formidler hytteuleie.



"Fulufjellet Alpinsenter er et familievennlig anlegg i Ljørdalen, med 9 nedfarter, en av Norges lengste kjelkebakke og park.Fantastisk turmulighet i nærområdet; en ekte sherpa-trapp tar deg direkte opp i Fulufjellet Nasjonalpark. Fulufjellet har to koselige restauranter med take-away, skiutleie og eget barneområdet. Vi tilbyr også utleie av hytter, samt vaktmestertjenester som hyttetilsyn og hyttevask og salg av tomter og hytter. Av sommeraktiviteter har vi gratis sykkelstier, Fulufjellet Discgolf og utleie av kano.Fulufjellet har vokst mye de siste årene og vi selger tomter og bygger hytter i et stadig raskere tempo!"
Adresse: Fulufjellvegen 131, 2425 Ljørdalen, Hedmark, Norway
By: Ljørdalen
Rute: Fulufjellvegen 131
Postnummer: 2425



relaterte søk: Fulufjellet langrenn, Fulufjellet alpin webcam, Fulufjellet Hytteområde, Fulufjellet priser, Skiløyper Fulufjellet, Fulufjellet restaurant, Løa Fulufjellet, Kulør Ljørdalen
Anmeldelser
Flott familieanlegg og hyggelig betjening.Service: 5/5
1. De har bare 18 kjelker, som er ikke nok synes jeg. 2. De har ikke et system for kjelkene, det er bare "første mann til mølla", og siden det bare er 18 kjelker, så er det jo 15 andre som venter for å leie kjelker. Vi fikk beskjed om å vente circa 45min, men vi kunne ikke være sikker på om vi fikk kjelker engang. 4. Fyren vi snakket til var ganske avvisende, han sa vi måtte vente for å leie kjelker, vi spurte om vi kunne vente inne ved stolene de hadde, han sa "helst ikke", pga Covid, som jeg forstår, problemet er at 2 min senere var det en gruppe på 4 som satt der vi ikke fikk lov til å sitte, imens vi ventet ute. 5. Det "systemet" de har for kjelkene, og antall kjelker sto det ikke noe om på nettsiden dems, som kunne vært smart om dere lo til, siden det er folk som kjører langt for å komme til fulufjellet. Ikke den beste opplevelsen for å si det sånn. Oppdatering: Dro dit igjen, hadde en bedre opplevelse.
Fulufjellet alpinsenter er oversiktlig og har det man trenger i en alpinbakke. Varierende løypevanskeligheter og en av Norges lengste kjelkebakker. Tok turen hit denne gangen for å kjøre i kjelkebanen. Nødvendig å forhåndsreservere kjelkene siden dette er populært. Kjelkebakken er 1600 meter lang og du holder god fart nedover i løypen, opp mot 70 km/t. Anbefales!
Fint og flott lite alpinsenter og akebakken var bra men litt - at akebrettene var ikke helt på topp
Dette var gøy! Vi var 3 kompiser som brukte en time i akebakken. Og dette var den beste timen jeg har opplevd på lenge. Flott sted med en veldig kul akebakke. Alt er lagt opp til å ake. Det er bare å møte opp med godt humør og godt kledd så får du heiskort, hjelm og akebrett med i den lave prisen. Ta skiheisen opp og ha det gøy i en veldig kul akebakke nedover. Anbefales sterkt og jeg skal absolutt tilbake!! Jeg er bare irritert over å ikke vist om stedet før :p
I utgangspunktet et hyggelig lite skianlegg med fin akebakke. Manglende køsystem for kjelkeleie og svært lite imøtekommende betjening torpederer gleden for mange besøkende dessverre!
Familievennlig skianlegg med flere nedfarter. Her er det noe for alle. De som jobber der er hyggelige og veldig behjelpelig. Bra med snø og nå har de i tillegg snøproduksjon helt til toppen.
Hyggelig og familievennlig alpinsenter med nedfarter i alle vanskelighetgrader og rail-park. Man kan leie alt typer skiutstyr, og ake i en av Norges lengste akebakker. Eller man kan ta heisen til toppen og gå på langrenn i Fulufjellet Nasjonalpark Man kan også leie snøscooter for å kjøre den flotte leden gjennom i den vakre villmarken. Det er mulighet for å leie helårs campingplass, eller hytte for en helg.
Det er bare en T- heis og en kopp- heis. Egen bakke til akebrett, som du kan ta med i T heisen. Føret var topp, men med noen stengte bakker.
Synes Fulufjellet alpinsenter er kjempebra. Passer ypperlig for nybegynnere og for de som ikke kjører alpint, finner man Norges lengste akebakke her
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler