facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Furøya

Furøya

Info

Furøya er offentlig friluftsområde i Tvedestrandsfjorden / Oksefjorden i Tvedestrand kommune. Furøya eies av Staten ved Miljøverndirektoratet.

Adresse: Furøya, 4900 Tvedestrand, Norway
Telefonnummer: 91163379
By: Tvedestrand
Rute: Furøya
Postnummer: 4900



relaterte søk: båt til furøya, vertshuset furøya, furøya konsert 2018, furøya historie, furøya tvedestrand historie, furøya lillesand, furøya 2018, furøya tvedestrand 2018
Anmeldelser
Herlig øy med stier, og maten vi spiste på restauranten var veldig god. Anbefaler ilandstiging der. Flotte uthavner og strand. Hunder velkomne, griseøre står på menykartet!!! Vann får de også. Barnevennlighet: Her kan unger leke og bade.
Lite tilstede værende personalet, ble ikke Mette, lite mat på asjetten.
En skatt i fjorden! Var ute med venner på 17. Mai og hadde bestilt bord til 1730 - alt var på stell når vi kom ut. Ble varmt tatt i mot av ansatte. Følget bestilte 3 av 4 hovedretter og alle var enige om at maten var helt fantastisk. Selv spise jeg Skagentoast som var en eksplosjon av lag med smaker. Helt fantastisk. Fikk også servert en French Martini som for fremtiden blir en favoritt. Til dessert hadde vi Irish Coffe som var blant de beste jeg har fått noen gang. Tynn kremhinne og god kaffesmak uten det søte som ofte ligger på bunnen. En utrolig god matopplevelse med tilhørende drikke. Anbefales på det sterkeste.
Hyggelig mottakelse og betjening. For egen del spiste vi dagens rett, havabbor, svært god mat og drakk tysk riesling. Panacotta til dessert skåret svært godt i vår munn. Utmerket stemning blant gjestene, og solosang for en jubilant var vakker og rørende. En minnerik stund og et måltid jeg ikke vil glemme.
Veldig hyggelig og observant personal som serverer veldig god mat. Hvitvinsdampede blåskjell er en sann høyadare Mat: 5/5
Alltid topp service og kjempegod mat! Ett av mine favorittsteder i Tvedestrand! Må opplevesMat: 5/5
Fantastisk sted med veldig god mat, perfekt beliggenhet i perfekte omgivelser. Vi bestilte burger og Skagensmørbrød, som begge var veldig bra, topp kvalitet. Tilrettelagt for fortøyning til båt. Meget hyggelig ansatte som serverte oss raskt. Barna kunne også løpe rundt uten bekymringer. Herlig sted som. Anbefales på det sterkeste.
Fantastisk sted, kommer tilbake flere ganger hvert år. Ikke alt for komplisert meny. Få men bra retter. God stemning og hyggelig personale. Kunne derimot spandert noen flere ringer å fortøyet i på gjestebrygga så slipper man å ligge 4 båter på hver. Tvedestrands beste spisested!
God mat i flotte kulisser. Nydelig sted.
Dette ligger rett ved sommerstedet vårt og vi må liksom innom til tross for at kvaliteten her har vært veldig varierende opp igjennom årene. I år var maten veldig bra! De baker glutenfritt brød selv som er det beste! Barneburgeren virker som er ferdigfabrikata, mens voksenburgeren ser hjemmelaget og saftig ut. Potetene er HELT himmelske! Vertshuset driver denne restauranten samt Burgers&Shakes, og det var samme kvalitet her som på verdens beste burger fra Sagesunds Burgers&Shakes. Stjernetrekk for pris.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler