facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Furukollen Psykiatriske Senter

Furukollen Psykiatriske Senter

Info

Furukollen Psykiatriske Senter er et psykiatrisk bo-aktivitets-og rehabiliteringstilbud

Historie

Stiftelsen Furukollen Psykiatriske Senter er en heldøgnsinstitusjon som ligger i Nes kommune i Akershus. Institusjonen er en ideell selvstendig drevet stiftelse. Vi er en institusjon som tilbyr psykiatriske bo-og behandlingstjenester.

Vi tilbyr tjenester til spesialisthelsetjenesten (ulike helseforetak), samt til kommuner og bydeler. Vi tilbyr langtidsbehandling, samt kortere avlastnings-og utredningsopphold. Vi tilbyr også dagplasser ved vår arbeidsterapiavdeling.

Institusjonen har per i dag 45 døgnplasser, fordelt på fire avdelinger med ulikt omsorgsnivå. Alle pasientene ved SFPS får tilbud om individuell oppfølging, som utarbeides av en tverrfaglig ansvarsgruppe og beboeren selv. Bo-og aktivitetstrening står sentralt i oppfølgingen. Vi har et utstrakt samarbeid med bydeler/ kommuner/ DPS´ er og de pårørende.





Adresse: Svarverudvegen 200, 2150 Årnes
Telefonnummer: 63 90 30 10
on.spfs@spfs
By: Årnes
Rute: Svarverudvegen 200
Postnummer: 2150



relaterte søk: furukollen psykiatriske senter årnes, skjelfoss psykiatriske senter, furukollen feriehjem, furukollen arendal, furukollen hoppbakke, rus og psykiatri årnes
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler