facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Furuset Fotball IF

Furuset Fotball IF

Info

Furuset Fotball IF er en viktig del av lokalmiljøet for både barn og voksne i bydel Alna.
Mye av fritiden tilbringes der i et sunt og godt miljø hvor hele familien får nye venner, og blir en del av klubben.

Historie

Furuset Fotball er en viktig del av lokalmiljøet for både barn og voksne i Alna Bydel.

Mye av fritiden tilbringes der i et sunt og godt miljø hvor hele familien får nye venner, og blir en del av klubben. En klubb er en demokratisk organisasjon der medlemmene bestemmer. Furuset Fotball IF drives av foreldre, søsken og andre som er med frivillig og uten betaling for at barn og unge skal få mulighet til å drive idrett. Klubben har lag i alle aldersgrupper.
Spillerne er med på lag med andre i samme alder og som oftest på egne jente- og
guttelag. Barnas lag trenes av foreldrene eller søsken.
Alle som har barn i fotballen er med å drive både laget og klubben. Hvis alle gjør litt, blir det ikke mye på hver. Hvis ingen er med – blir det ikke noe lag og ingen aktivitet for barna.

Adresse: Tevlingveien 5, 1081 Oslo, Norway
Telefonnummer: 22909300
By: Oslo
Rute: Tevlingveien 5
Postnummer: 1081



relaterte søk: fotballag oslo, fotball no live, haugerud if fotball, fotball >', furuset fotball idrettsforening, nff, min football, podball nff
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Furuset Fotball IF. Tevlingveien 5 kart bykart, satellitt visning. Furuset Fotball IF adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Furuset Fotball IF. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Furuset Fotball IF med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler