facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Furuseth AS

Furuseth AS

Info

Furuseth AS er Østlandets største private slakteri lokalisert på Dal i Ullensaker ved E6 ca. 5 mil nord for Oslo.

Historie

Generelt om Furuseth AS

Virksomheten ble etablert av Martin Furuseth (oldefar av dagens leder) i 1905. I 1968 overtok Thor Martin Furuseth bedriften på Jessheim. Nytt slakteri ble bygget på Dal i 1986. Slakteriet bygges om og utvides med ca. 1500 m² i 1995. Virksomheten blir tilpasset EU’s krav og får ESA-godkjenning. Sommeren 2004 ble det bygget nytt storfefjøs med ny skyteboks og det gamle fjøset ble totalrenovert med nye oppstallingsbinger og gruppevis bedøvning av gris. Fra juli 2010 tok Harald Furuseth over som daglig leder. I 2010 startet også ytterligere modernisering og utvidelse av hele anlegget med ca. 5000 m². Utvidelsen består av:

Maskinhus/energisentral
Alt kjøleutstyr er skiftet ut og kjølemaskiner er samlet i et eget bygg sammen med luftkompressorer, gasskjele og varmepumper til produksjon av varmtvann. Kuldemedie, varmtvann og trykkluft ledes over i hovedbygget i en rørgate.
Nedskjæring
Skjærelinje for gris med kapasitet på 120 gris pr. time med transportsystemer for effektiv transport av kjøttet til pakking og videre bearbeiding.
Kjølerom
Det er bygd ny sjokkjøl og kjølerom med automatiske drift for gris, hvor det benyttes RFID i krokene til å sortere grisen inn på riktig bane og ut igjen til nedskæring. Vi i dag det første slakteriet i Norge som bruker denne teknologien på helt slakt.
Emballasjelager
600 kvadratmeter emballasjelager i tilknytning til produksjonen som effektiviserer vareflyten av emballasje og hjelpestoffer.
Ekspedisjon og kjølelager
900 kvadratmeter ekspedisjon og kjølelager for ferdigvarer.
Administrasjon
Nye lokaler for administrasjon og Mattilsynet. Anleggets utearealer og tilførselsvei er også utvidet og nyetablert. Hele denne prosess ble ferdigstilt sommeren 2013.
Furuseth AS er Østlandets største private slakteri lokalisert på Dal i Ullensaker ved E6 ca. 5 mil nord for Oslo. Produksjonen består av slakting, skjæring og konsumentpakking av kjøtt. Vi er 145 ansatte og har en årlig omsetning på ca. 790 mill. kr. og en slaktemengde på ca. 14.000 tonn.

Adresse: Vardevegen 50, 2072 Dal, Akershus, Norway
Telefonnummer: 63 97 70 10
By: Dal
Rute: Vardevegen 50
Postnummer: 2072


åpningstider

Mandag: 08:00 - 16:00
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:00 - 16:00
Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 16:00


relaterte søk: Furuseth slakteweb, Furuseth facebook, Furuset Oslo, Fatland slakteri, Fatland Oslo, Nortura SA, Kvantumstillegg Nortura, Leverandør nr Nortura
Anmeldelser
Opplevde igår klokken 0915 å kjøre bak en av transportene fra Skien mot Steinsholt. Flott og forsiktig kjøring med levende dyr i lasten. Etter å ha forårsaket en liten kø av 3 biler, ble vi sluppet forbi ved Steinsholt. Kjempegod sjåfør. Min dag var reddet.
har aldri vært der inne men parkeringslassen er ganske nice
Skolder griser levende!! Her vet man ikke hva dyrevelferd er
Samme grunn som alle andre. Bare fordi man er et stort selskap, er det ingen unnskyldning for å mishandle dyr.
Er ganske nice
Seriøse og flinke folk
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Furuseth AS.

Dal næringsmiddelgrossist

åpningstider, plassering. Vardevegen 50 kart bykart, satellitt visning. Furuseth AS adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Furuseth AS. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Furuseth AS med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler