facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Furutangen Syd Panorama

Furutangen Syd Panorama

Info

Furutangen Syd Panorama er et nyetablert hyttefelt i tilknytning til det allerede populære hytteområdet Furutangen som ligger i Nordre-Osen i Hedmark.

Etikett

Om Furutangen
Furutangen Hytteområde ble første gang regulert for utbygging av tomter i juni 2005. Fra starten av har vi hatt en målsetning om å utvikle et moderne fritidsområde og et sted hvor hele familien skal kunne trives med aktiviteter og rekreasjon fra en travel hverdag.

Første regulering i 2005 besto av 99 tomter beliggende rundt det gamle bruket Furutangen. Senere har Furutangen vært igjennom flere utvidelser og reguleringer og teller i dag over 500 hytter og tomter.

Beliggenhet
Furutangen ligger i Nordre Osen, omtrent så midt i Hedmark som det går an å komme. Beliggende i lik avstand mellom Trysil og Rena, er det et enestående utgangspunkt for aktiviteter sommer som vinter. Fra Osen til Trysil er det i overkant av 35 km og samme avstand til Rena. Fine veier gjør at turen til kanskje Norges fineste skianlegg er unnagjort på en halvtime. Furutangen ligger lunt og litt høyt i terrenget med flott utsikt over Osensjøen i sør og vidstrakte åser og fjell i vest. Høyde over havet varierer fra 550 – 625 meter for hele feltet.

Veibeskrivelse
For adkomst fra Elverum, følger man rv 215 fra Rena østover mot Jordet. Etter tettstedet Osen, følg skilting til venstre mot Bjørke. Etter 5,7 km langs denne veien tar man til høyre. Herifra er det 2,5 km til Furutangen.



"Furutangen Hytteområde ble første gang regulert for utbygging av tomter i juni 2005. Fra starten av har vi hatt en målsetning om å utvikle et moderne fritidsområde og et sted hvor hele familien skal kunne trives med aktiviteter og rekreasjon fra en travel hverdag.Første regulering i 2005 besto av 99 tomter beliggende rundt det gamle bruket Furutangen. Senere har Furutangen vært igjennom flere utvidelser og reguleringer og teller i dag over 500 hytter og tomter.BeliggenhetFurutangen ligger i Nordre Osen, omtrent så midt i Hedmark som det går an å komme. Beliggende i lik avstand mellom Trysil og Rena, er det et enestående utgangspunkt for aktiviteter sommer som vinter. Fra Osen til Trysil er det i overkant av 35 km."
Adresse: Furutangen, 2450 Rena, Norway
Telefonnummer: 909 95 199
on.negnaturuf@tsop
By: Rena
Rute: Furutangen
Postnummer: 2450



relaterte søk: furutangen kart, furutangen øst
Nærliggende lignende selskaper
Borgen i Birkenåsen Borgen i Birkenåsen 6 km Fantastisk flotte forhold og hyggelig betjening.
Fridabu Fridabu 6 km Gledelige minner!
Kvile Camping A/S Kvile Camping A/S 6 km Veldig hyggelig campingplass. Veldig nærme gode fiskeplasser
Veslestua Veslestua 13 km Veslestua
Gjetvoldstu gård Overnatting Gjetvoldstu gård Overnatting 20 km Gjetvoldstu gård ved Rena elv tilbyr hyggelig hus og hytter til leie i sommerhalvåret...
Hendriks utleie Hendriks utleie 161 km hytte utleie
Anmeldelser
Ta turen til Furutangen! Furutangen er en idyllisk og rolig plass, en times tid unna Rena. Flotte skiforhold, kort men kult skianlegg og en drøssevis med hytter i alle størrelser.
Flotte skispor - milevis. Det er god standard på løypene. Liten alpinbakke, men grei for en hyggetur.
Flotte hytter. Gode turmuligheter hele året. Aktiviteter for store og små.
Alt er topp på Furutangen!
Godt tilrettelagt sted for ulike aktiviteter, sommer som vinter. Akseptabel avstand fra Oslo/Romerike.
Koselig hyttefelt, fin skibakke til barna og ungdomen. Litt kjedelig for erfarne voksne. Mattisstua serverer dyr mat som ligger langt under i kvalitet i forhold til pris. Dyrt og dårlig rett og slett. Og betjeningen er ikke alltid veldig effektive, og vi har desverre hatt hendelser hvor barn har fått tilbake alt for lite veksepenger flere ganger. Ellers så er dette et bra sted for turgåing, langrenn og alpint.
Avslappende skitrekk med lav vanskelighetsgrad. Finnes også en bakke for aking samt en barnebakke for de minste. Stedet har skiutleie, kafé/restaurant og alt man forventer å finne på ett alpinsenter. Hadde en flott dag her.
Et supert hyttefelt med masse aktivitetstilbud hele året. For den som er friluftsinteressert, er Furutangen det beste utgangspunktet for fisketurer, fjellturer, skiturer, jakt og naturopplevelser generelt.
Fantastisk tur, ski, sykkel område. Topp
Liten bakke, grei for de minste. Gammel og hanglete koppheis som burde vært oppgradert for flere år siden.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Furutangen Syd Panorama med offentlig transport


Rena torv 290 meter
802
803
8221
8222
8223
850
851
Rena torv 300 meter
Rena torv 310 meter
802
803
8221
8222
8223
851
853
Rena stasjon 420 meter
R60
Rena skysstasjon 470 meter
802
803
8221
8222
8223
850
851
853
854
R60

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler