facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Fusa Kraftlag SA

Fusa Kraftlag SA

Info

Fusa Kraftlag held til i Eikelandsosen og eig og driv straumnettet i Fusa kommune. Vi leverer og kraft og fiberbaserte breibandstenester til innbyggarane.

Historie

Fusa Kraftlag vart skipa som eit partslag 23. mars 1946 under namnet Strandvik, Fusa & Hålandsdalen Kraftlag, for å skaffa straum til folk og næringliv i dei dåverande kommunane i distriktet. Då kommunane gjekk saman i 1964, fekk laget namnet Fusa Kraftlag P/L.

Parteigarane i Fusa Kraftlag P/L vedtok i april 2010 å endra selskapsform frå partslag til eit almennyttig samvirkeføretak. Laget har alltid vore eit samvirke, men selskapsform og vedtekter er no tilpassa den nye samvirkelova. Det offisielle namnet er Fusa Kraftlag SA.

Laget med sine 22 tilsette, har sitt administrasjons- og lagerbygg på Stallabrotet i Eikelandsosen.



"Fusa Kraftlag held til i Eikelandsosen og eig og driv straumnettet i Fusa kommune."

"Fusa Kraftlag held til i Eikelandsosen og eig og driv straumnettet i Fusa kommune."
Adresse: 5640 Eikelandsosen, Hordaland, Norway
Telefonnummer: 56580020
on.galtfark-asuf@tsop
By: Eikelandsosen
Postnummer: 5640



relaterte søk: fusa kraftlag strøm, fusa kraftlag bredbånd, fusa kraftlag fiber, bredbånd fusa, fusa kraftlag altibox, os kraftlag, fusa kraftlag breiband, fusa kommune
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler