facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Fusion of Asia

Fusion of Asia

Info

Vår visjon er å samle “den fjerne østens” beste kjøkken: det kinesiske-, det japanske-, det thailandske- og det vietnamesiske kjøkken i hjertet av Arendal

Adresse: Langbryggen 11 , Arendal 4841, NO
Telefonnummer: 37 71 02 92
on.aisafonoisuf@tsop
By: Arendal
Rute: Langbryggen 11
Postnummer: 4841


åpningstider

Mandag: 16:00-22:00
Tirsdag: 16:00-22:00
Onsdag: 16:00-22:00
Torsdag: 16:00-22:00
Fredag: 16:00-23:00
Lørdag: 16:00-23:00
Søndag: 16:00-21:00


relaterte søk: fusion of asia meny, fusion of asia harebakken, fusion of asia amfi, fusion of asia arendal åpningstider, fusion of asia take away, bonsai sushi arendal, fusion of asia arendal takeaway, hh sushi
Anmeldelser
Ikke noe wow opplevelse. Maskin formet nigiri. Litt løse maki ruller. Tommel ned for sushi soya saus ble servert i take away plast beger når man skal sitte der. Wasabi var en hard tørt klump.
Restauranten var stengt selv om skiltet på døra sa det skulle være åpent. Ingen informasjon om at plassen kun driver takeaway under en normal uke. Edit; viser seg å også være stengt i helgene under en normal helg.
God service, men maten var skuffende. Bestilte en signatur rett og fikk servert noe som var smakløst og en biff bit som like gjerne kunne rauta da biffen ble bestilt til M+.
Kjære Fusion of Asia. Dette var svært skuffende. Spiste her for 6 år tilbake og synes maten da var veldig god. Vi reiste til Arendal på ferie i år, og jeg måtte bare bare bestille sushi herfra. Hva har skjedd? Presentasjonen, håndverket, maten og kvaliteten stod ikke til den høye prisen som vi bestilte for nesten 400 kr.
Rettelse. Anmelde tydeligvis feil , anmeldelsen under gjelder samme navn inne på senteret. En fantastisk hyggelig fyr som først hjalp barna som skulle kjøpe drikke på en måte så hu ene kommenterte det når hu kom tilbake. Gikk for å kjøpe mat der , og han fortsatte å levere med god service og ikke minst løsnings orientert. Anbefaler alle og handle her
Bestilte mat flere ganger og fram til nå var jeg fornøyd. I dag har jeg desverre bestilt mat fra Fusion of Asia for siste gang. For det første synes jeg at porsjoner ble mye mindre over tid. For det andre, når jeg spurte om et glass vann ble jeg nekta og fikk beskjed at jeg kan kjøpe vann. Det er første gang jeg har opplevd å bli nekta vann på en restaurant. Med slik grådighet og dårlig servis kjære eieren kommer du ikke langt.
Har haldlet sushi her mye siden de startet og alltid vært fornøyd selv om de kunne være litt forsinket med maten. Sist ble jeg oppringt og skreket til i telefonen da jeg selv var 10 minutter forsinket med å hente maten. Da jeg fikk maten hjem var den ikke ikke god. Er veldig skuffet og det var ikke en hyggelig opplevelse.
Helt nydelig mat sushi og herlig personale!! Vi blir stamkunder
Fantastisk god mat! Alle oss, på 4 år, 9 år, 37 år og 39 år elsket det vi spiste, som var dumplings, vårruller, stekt ris, stekte nudler og ymse sushi. Servicen var upåklagelig, fra utrolig hyggelige folk. Beliggenheten må være den beste i byen, i alle fall om sommeren. Anbefaler ALLE å ta turen, blir garantert stamgjest om vi en gang i fremtiden skulle finne på å flytte til Arendal.
"Sprøstekt Laks" er visst bare laksbiter dyppet i frityr. Jeg så for meg et deilig laksemåltid og fikk i stedet noe ala Kentucky Fried Salmon. Men bonus-stjerne for beliggenhet! Knall å ta en øl her.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Fusion of Asia.

Arendal asiatisk fusion

åpningstider, plassering. Langbryggen 11 kart bykart, satellitt visning. Fusion of Asia adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Fusion of Asia. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Fusion of Asia med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler