facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Futuro Rio de Janeiro

Futuro Rio de Janeiro

Info

Futuro Rio de Janeiro ønsker å gi barn og unge i Rio de Janeiros favelaer de muligheter og utøvelse av rettigheter som er slått fast i FNs barnekonvensjon.

Historie

Futuro Rio de Janeiro ønsker å stimulere marginaliserte barn og unge i Rio de Janeiros favelaer til å prioritere skole og utdanning, for derigjennom å skaffe seg et voksenliv fylt med muligheter og trygghet.
Vårt mantra er at veien ut av fattigdom går gjennom utdanning.

I vårt arbeid tar vi tak i de unges lidenskaper - det være seg fotball eller andre sunne aktiviteter - iverksetter organiserte aktiviteter, og bruker disse aktivitetene som en motivasjon til å ta skole og utdanning på alvor.

På kort tid har denne arbeidsmodellen gitt oppsiktsvekkende resultater, med bedre prestasjoner og resultater på skolen, mindre kriminalitet og økt fokus på gode verdier.

Generalsekretær Tom Dybwad - 9416 8779

Adresse: Postboks 372, 1379 Nesbru, Akershus, Norway
Telefonnummer: 95360930
By: Nesbru
Rute: Postboks 372
Postnummer: 1379


Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Futuro Rio de Janeiro.

Nesbru frivillig organisasjon

åpningstider, plassering. Postboks 372 kart bykart, satellitt visning. Futuro Rio de Janeiro adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Futuro Rio de Janeiro. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Futuro Rio de Janeiro med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Julemarked Steinerskolen i Asker og Regnbuen Steinerbarnehage Julemarked Steinerskolen i Asker og Regnbuen... 164 meter Verdens beste barnehage
uniKenya uniKenya 308 meter uniKenya er en hjelpeorganisasjon i Kibera og Mombasa i Kenya opprettet i juni 2018 a...
Casas da Noruega Casas da Noruega 434 meter Casas da Noruega er hovedorganisasjonen for alt vårt arbeid for barn og unge i slumme...
Foreningen for muskelsyke Foreningen for muskelsyke 443 meter FFM's Facebook side er åpen, vær varsom med å oppgi sensitive opplysninger her.
Norwegian-Polish Chamber of Commerce (NPCC) Norwegian-Polish Chamber of Commerce (NPCC) 700 meter NPCC is a non-profit, non-governmental organization established by and for Norwegian ...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler