facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Fyksen Servicecenter Brumunddal A/S

Fyksen Servicecenter Brumunddal A/S

Info

Bilverksted sentralt i Brumunddal som skrur på alle slags bilmerker. Ta gjerne kontakt med oss for et godt tilbud på det du trenger til din bil!



"Vi er en del av MECA- kjeden, som har 300 verksteder over hele landet. Fra 2019 er vi også et MECA-sertifisert elbilverksted.Ta vare på bilen din – levér bilen din hos oss. Da er den trygg og du har den lenger.Du kan bestille time på hjemmesiden vår, ringe oss på 62 34 20 16 eller stikke innom for en hyggelig prat.Velkommen til oss hos Meca service AS– Fyksen Brumunddal"
Adresse: Nygata 4-6, 2380 Brumunddal
Telefonnummer: 62 34 20 16
By: Brumunddal
Rute: Nygata 4-6
Postnummer: 2380



relaterte søk: EU-kontroll Brumunddal, MECA Webshop, MECA deler, Mekonomen, BCB
Anmeldelser
Faglig meget dyktige, service innstilling svært god, meget hyggelige ansatte. Dette verkstedet ville vært vårt klare 1.valg om vi ikke bodde på vestlandet. Kan varmt anbefales
Skal du ha hjelp med bilen så bruker du de her. God service og bra kommunikasjonTjenestene: Dekk
God service, og rep av bil dagen etter jeg leverte den
Bedre service får man ikke. Bilen ble kjørt inn på bergningsbil tirsdagskveld med låst bakhjul. Onsdag formiddag er bilen ferdig og til en overkommelig pris. Anbefales !
Hadde time for service på AC og det drøyde hele dagen uten oppdatering, så da jeg kom ned for å hente bilen 30 min før stengetid finner mannen i skranken ut at maskinen de bruker for å gjøre service er ødelagt, ergo er det heller ikke gjort noe med bilen ,og den har stått på samme sted som jeg satte den. Veldig surt å ha bilen nedpå der hele dagen uten å få det man har avtalt. Uhell med maskiner kan skje, men da gir man beskjed til kunden når det oppdages slik at de kan skaffe time et annet sted!
Veldig behjelpelig og rask betjening, og ikke minst gode priser. Bilen hadde fryst helt i vinter, og der nede fikk jeg hjelp før klokka slo 12. For en gjeng, disse skal brukes igjen.
Snille folk og bra rask service
Utrolig god service ingen tvil hvor jeg skal dra om jeg trenger hjelp med bilen.
Dårlig på kundebehandling. Sur og gretten kar som møtte meg i skranken når jeg skulle levere bilen. Når jeg skulle hente bilen var d en ny kar som vare mye triveligere
Superflinke folk som tok inn My Precious caddy og tok eukontroll Vil anbefale på det sterkeste
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Fyksen Servicecenter Brumunddal A/S.

Brumunddal bildeler

åpningstider, plassering. Nygata 4-6 brumunddal bilforhandler kart bykart, satellitt visning. Fyksen Servicecenter Brumunddal A/S adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Fyksen Servicecenter Brumunddal A/S. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Fyksen Servicecenter Brumunddal A/S med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
TM Bil TM Bil 551 meter Thomas og Morten er hyggelige folk med skikkelig kompetanse og interesse for bil. Had...
Teslaparts Norway Teslaparts Norway 5 km We are Europe's largest supplier of used quality-controlled Tesla parts. We ship worl...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler