facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Fylkesarkivet i Sogn og Fjordane

Fylkesarkivet i Sogn og Fjordane

Info

Fylkesarkivet i Sogn og fjordane er ein fylkeskommunal institusjon skipa i 1983. Vi arbeider med innsamling og vern av arkivmateriale frå Sogn og Fjordane. Materialet er tilgjengeleg for bruk via utlån på lesesal og ulike tenester på Internett.

Historie

Her informerer vi om tenestene og verksemda vår. Kom gjerne med spørsmål og innspel. Vi er glade for forslag på korleis vi kan gjere facebooksida vår betre.

Vi svarer så raskt som råd, seinast innan to arbeidsdagar. Ring sentralbordet vårt for raskt svar. Facebooksida vert drifta av av dei tilsette på fylkesarkivet.

sentralbord: + 47 57 63 80 00
arbeidstid: 0800-1545, kvardagar

Facebooksida vår er ikkje open for kommersiell verksemd som sal og kjøp, eller reklame for produkt som ikkje er fylkeskommunale. Når spørsmål og innspel høyrer til i sakshandsaming, vil vi vise til rett kanal for dette. Innlegg som er injurierande eller går ut over personvernet vil bli fjerna.



"Fylkesarkivet i Vestland tek vare på og formidlar arkiv- og kjeldemateriale frå fylket. Vi samarbeider med kommunar, bibliotek og museum.Eit tyngdepunkt i fylkesarkivet si verksemd er kommunalt arkivarbeid. Gjennom kommunearkivordninga driv vi utviklings- og rådgjevingstenester for kommunane, og har etablert eit fellesdepot der vi tilbyr oppbevaring av det eldre arkivmaterialet deira.Den immaterielle kulturarven står også sentralt, og vi forvaltar samlingar innan privatarkiv, musikk, foto og stadnamn med tilknyting til Sogn og Fjordane.Lesesal og bibliotek er stengt frå 11. juli til 8. august."
Adresse: Askedalen 2, 6863 Hermansverk, Sogn Og Fjordane, Norway
Telefonnummer: 57 63 80 00
on.jfs@tevikraseklyf
By: Hermansverk
Rute: Askedalen 2
Postnummer: 6863



relaterte søk: digitalarkivet sogn og fjordane, fylkesarkivet hordaland, bilder fra sogn og fjordane, stadnamn sogn og fjordane, fylkesarkivet møre og romsdal, stadnamn fylkesarkivet, historiske bilder sogn og fjordane, fylkesarkivet i oppland
Nærliggende lignende selskaper
Sogn og Fjordane fylkeskommune Sogn og Fjordane fylkeskommune 0 meter Her finn du nyhende om tenestene og arrangementa til fylkeskommunen. Kom gjerne med s...
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler