facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Fylkesnes Bil AS

Fylkesnes Bil AS

Info

www.fylkesnesbil.no

Fylkesnes Bil AS har salg & service på Mercedes, Peugeot og Mitsubishi.
53 40 40 40.

AVIS Bilutleige, NAF Veihjelp og VIKING redningsteneste
Døgnvakt mobil 99 40 40 40.

VELKOMMEN TIL DISTRIKTETS STØRSTE BILFORRETNING!

Adresse: Heiane 31, 5412 Stord Island, Hordaland, Norway
Telefonnummer: 53 40 40 40
By: Stord Island
Rute: Heiane 31
Postnummer: 5412


åpningstider

Mandag: 07:00 - 16:30
Tirsdag: 07:00 - 16:30
Onsdag: 07:00 - 16:30
Torsdag: 07:00 - 19:00
Fredag: 07:00 - 16:30
Lørdag: 10:00 - 14:00


relaterte søk: fylkesnes bil as, heiane, stord, bruktbil stord, fylkesnes bil bruktbil, sunnhordland bil, fylkesnes bil husnes, heiane bil bruktbil, heiane bil, bruktbil til salgs stord
Nærliggende lignende selskaper
Fylkesnes Bil AS Fylkesnes Bil AS 50 meter Ingen som spurte om vi trengte hjelp og det var ikke mange kunder
Bilxtra Stord Bilxtra Stord 166 meter Bilpleie, Slitedeler og tilbehør
Heiane Bil AS Heiane Bil AS 211 meter Kjempeservice Hentet bilen min på ferjekaien på Skjersholmane og kjørte den ned igjen...
Sunnhordland Bil Sunnhordland Bil 2 km Heilt grei kaffemaskin mens du venter
Ford Norge Ford Norge 2 km Rask og god service
Sunnhordland bil A/S Sunnhordland bil A/S 2 km Service utenom det vanlige. Fikk problemer med bobilen på gjennomreise. Fikk hjelp um...
Aasheim bil a/s Aasheim bil a/s 3 km Bilsalg brukte biler og salg av kundebiler
Anmeldelser
Ein plass der du treff hyggelige og kunnskapsrike personar. Dei hjelper og er tydelig opptatt av god service. Lett å anbefale til andre.
Ble ikke positivt overasket over timeprisen de opererer med. Kan hende jeg endrer stjernene til 1 eller til 3 når jeg har fått sett over bilen når jeg kommer hjem fra rotasjonen min.det kommer Ann på om alt ser greit ut eller om det ikke stemmer overens med ka som står i beskrivelsen fra verkstedet. Oppdaterer anmeldelsen iløpet av januar.
Fylkesnes Bil sitt verksted er det ikke mye å skryte av. Hadde min Peugeot Partner inne til service og feilsøking av diverse problemer. De fikset ikke problemene, men kom bare med en masse unnskyldninger. Gikk til Bertel O. Steen Kokstad, de fant ut av problemene på få timer, bestilte deler fra Frankrike og bilen er opp å går igjen. Forventer mer av ett Peugeot verksted enn som så.
Kjøpte en 8 år gammel Mitsubishi Outlander der for tre år siden for 130000. Jeg fikk 5000 tusen iavslag for min Citroen Jumpy. Nå har jeg plutselig fått beskjed om at Mitsubishien er så rustet i bakre travers at de kan bare gi meg 30000 i innbytte pris. Der var ingen advarsel å få om at jeg burde sikre bilen med rustbehandling når jeg kjøpte den. Dårlig handel!!!
Kjøpt ny peugot 3008 hybrid. Den har nå vert på verksted 2 ganger og tilsammen 7 uker da bilen stopper og utallige feilmeldinger.. Også problemer med rekkevidden. Oppgitt til wltp 59 km. Kjører nå ca 20 km. Håper dette blir bedre for slik det er nå så er det ingen gevinst med hybrid.
Absolutt den ubestridde einaren innen bilbransjen. Flott lokale og eit strøkent personale, beste servicen ein vil oppleve i ein bilforretning. Ingen tvil, stikk innom fylkesnes bil.
Topp service og kundeservice
Kjapp og rask service. Hyggelige folk som tar imot deg.
Har kjøpt dei fleste bilene mine her. Fornøyd med utvalg og service.
Ingen som spurte om vi trengte hjelp og det var ikke mange kunder
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler