facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Fysiofit - Espen Kolderup

Info

Fysioterapi med fokus på din trening og bevegelse. Optimalisering av bevegelse.
FMS og SMFA screening.
RockTape, RockFloss, RockPods
Nålebehandling, Ganganalyse/Såler
MobilityStick

Historie

Fysioterapi behandling sentralt i Bergen sentrum v/bystasjonen på Sammen City. Fysioterapeut Espen Kolderup har over 20 års erfaring og spesiell fokus på trening og bevegelse, belastningslidelser og idrettsskader.

Velkommen til behandling, opptrening eller PT-timer på Bergens mest moderne treningssenter, sentralt i Bergen sentrum.



"FysioFit er fysioterapeut Espen Kolderups praksis med spesiell fokus på trening og bevegelse.Jeg holder til hos Trene Sammen City i Bergen sentrum. Med over 25 års erfaring innen fysioterapi og trening har jeg lang og bred erfaring med de fleste plager, men også prestasjonsfremmende behandling og trening.Mitt mål er å gjøre DEG bedre.Jeg holder også kurs og foredrag innen mobilitet, bevegelse, ergonomi, førstehjelp og Rocktape mm."
Adresse: Bjørnsgate 1, 5008 Bergen
Telefonnummer: 93463943
By: Bergen
Rute: Bjørnsgate 1
Postnummer: 5008


Anmeldelser
2 ord for å starte med: "Fantastisk fysio". Har vært innom 4 andre fysioterapeuter i blandt annet Oslo, Porsgrunn og her i bergen og utifra alle er Espen den beste jeg har vært innom. Kom til Espen angående en skulder ut av ledd, fot og ankelplager og vevskade i korsryggen. Espen forstod problemene, brukte god tid på å forklare rehabiliteringsprosess og bakgrunn for det. Har gjennom mine erfaringer ikke møtt noen med så god kompetanse som Espen, så syntes han fortjener denne skryten. Min anbefaling er å gå her om du sliter med noe, prisene hans er også synnsykt bra, tror jeg betalte 450-500kr for en 30 min time. Takk for hjelpen!
Fantastisk fysioterapeut! Profesjonelt, engasjert og meget kunnskapsrik. I tillegg en hyggelig og varm menneske. Anbefales på det sterkeste
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Fysiofit - Espen Kolderup. Bjørnsgate 1 kart bykart, satellitt visning. Fysiofit - Espen Kolderup adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Fysiofit - Espen Kolderup. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Fysiofit - Espen Kolderup med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler