facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Fysioterapeut Trine Hansen Blomquist

Fysioterapeut Trine Hansen Blomquist

Info

Autorisert fysioterapeut og akupunktør uten driftstilskudd lokalisert på Level Frosta. Tar i mot kunder med og uten henvisning fra lege på kort tid. Ta kontakt via siden, på tlf, e-post eller kom innom kontoret for å avtale time.

Historie

Fysioterapi er en klinisk og forebyggende virksomhet som utøves av fagpersoner med offentlig godkjenning/autorisasjon.

Jeg er utdannet ved Göteborgs Universitet i Sverige og har jobbet som autorisert fysioterapeut siden 2004. Etter flere år i tverrfaglig team på sykehus og i kommune i Sverige begynte jeg i privat praksis i Norge i 2012. Arbeidet så ved Skogn Fysio- og Manuellterapi frem til juli 2017 da jeg begynte i et vikariat på Level Frosta, som jeg etterhvert fra september kombinerte med et vikariat i Frosta kommune på Frostatunet.

Har bred erfaring med behandling av alle plager innenfor muskel- og skjelettsystemet, fremst innen ortopedi, revmatologi og nevrologi. Spesialfelt er bl.a. behandling av migrene og hodepine, stressrelaterte plager, nakke- og ryggplager samt bekkenrelaterte plager ved graviditet.

Arbeider med manuelle behandlinger, men legger vekt på aktiv rehabilitering/treningsterapi med en pedagogisk tilnærming, både som behandlingstiltak og for å forebygge. Har også lang erfaring og interesse for idrettsrelaterte plager og skader.

Har bakgrunn som håndballspiller på elitenivå i Norge, Sverige, Danmark og Frankrike, mellom 1998-2010, og har vært fysioterapeut for håndball-lag opp til elitenivå siden 2008. Jobber med utøvere i alle aldre og nivå; undersøkelse, behandling, forebygging og prestasjonsfremmende trening. Er siden 2015 engasjert som fysioterapeut i Stjørdal Håndballklubb.

​Har grunnutdanning i medisinsk akupunktur og massasje ved behandling av smerte fra Gøteborgs Universitet. Har kurs og videreutdanning bl.a. i slyngetrening/Redcord neurac, Medisinsk Treningsterapi (MTT), Kognitiv Rehabilteringsterapi (KRT) og HMS/Ergonomikurs for fysioterapeuter.

​Jeg har også kompetanse til å utføre arbeidsplassvurdering f.eks. på oppdrag fra NAV. I tillegg til fysioterapi, har jeg jobbet som treningsveileder og bassenginstruktør, senest for Frosta kommune og Saniteten siden høsten 2017.

Adresse: Level - Østre Viken, 7633 Frosta
Telefonnummer: 40553256
By: Frosta
Rute: Level - Østre Viken
Postnummer: 7633


Nærliggende lignende selskaper
LEVEL Fysioterapi LEVEL Fysioterapi 10 km Fysioterapeuter med HELO-avtale. Ta kontakt direkte med oss, eller med henvisning fra...
LEVEL Frosta LEVEL Frosta 10 km Treningssenter, Frisørsalong, Hudpleie og Fysioterapi tlf 40642596
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler