facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Gålå Booking

Gålå Booking

Info

Gålå Booking as er et familiedrevet aksjeselskap som tilbyr utleiehytter og leiligheter på høyfjellsdestinasjonen Gålå i Gudbrandsdalen.

Historie

Gålå Booking as er et familiedrevet aksjeselskap som tilbyr utleiehytter og leiligheter på høyfjellsdestinasjonen Gålå i Gudbrandsdalen.

Selskapet ble etablert i 2014 med det formål å fungere som en selvstendig og uavhengig aktør i turistnæringen og utleiemarkedet på Gålå. Vår businessmodell går ut på å tilby private hytteeiere en komplett utleieservice av deres hytter, inkludert markedsføring gjennom våre nettsider. Også tilsyn av utleieobjektene, organisering av nøkkelutlevering, utleie av sengetøy, salg av ved, samt ansvar for det økonomiske er naturlige elementer i vår service.

Gålå Booking as er stolte av å kunne tilby private, reiselivsaktører og andre kunder rundt 80 privateide og velholdte hytter og leiligheter for utleie på Gålå gjennom hele året. Standard på utleieobjektene varierer fra enklere sportsleiligheter til storhytter i luksussegmentet med alle fasiliteter. I tillegg til å kunne tilby konkuransedyktige priser vil også våre kunder motta et Gålå Booking Rabattkort ved ankomst. Dette kortet gir kortholderen gode rabatter ved bruk av basseng og treningsfasiliteter på Wadahl hotel, samt rabatterte priser på alle måltider i hotellets restaurant.

Gålå Booking as tror på verdien av lokalt og regionalt samarbeid for å optimalisere Gålå som høyfjellsdestinasjon. Vi etterstreber derfor et tett samarbeid med andre kommersielle aktører på Gålå og ønsker å sikre våre gjester en god totalopplevelse av Gålå som høyfjellsdestinasjon. Vi formidler derfor også gledelig andre aktørers rikholdige aktivitetstilbud til våre gjester.

Eier og daglig leder Knut Lyng er selv bosatt på Gålå og har i en årrekke fungert som en primus motor og lokal ildsjel på denne spennende høyfjellsdestinasjonen. I tillegg til å drive Gålå Booking as er han også eier av Røsslyngsetra kafé og Røsslyng hytteservice, samt aktiv medeier i Gålåseter as.

-Med et bankende hjerte for Gålå ser vi frem til å kunne ønske nye og gamle gjester velkommen hit til Gålå. Vi gleder oss til å dele med våre besøkende alt det spennende vår flotte fjelldestinasjon Gålå har å by på!

Adresse: Gålåvegen 1343, 2646 Sør-Fron
Telefonnummer: +47 21 422 522
on.gnikoobalag@gnikoob
By: Sør-Fron
Rute: Gålåvegen 1343
Postnummer: 2646


åpningstider

Mandag: 08:00 - 16:00
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:00 - 16:00
Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 16:00


relaterte søk: gålå høgfjellshotell og hytter, gålå peer gynt, gålå hyttegrend, gålåseter, gålå hotell og hytter, overnatting peer gynt spelet, gålå spelet 2018, gålå høgfjellshotell og hytter gålå
Nærliggende lignende selskaper
Møllerbua Møllerbua 1 km Hytte i hjertet av Gudbrandsdalen me fantastiske ski muligheter, både nordisk og alpi...
Trekanten Trekanten 1 km
Gålå Fjellhytter Gålå Fjellhytter 2 km På fjeldet i Gudbrandsdalen ligger Gålå Fjellhytter smukt beliggende med udsigt mod R...
Lauvåsen Fjellstue Lauvåsen Fjellstue 7 km Fortjener egentlig null stjerner. Veldig dyre priser og rett og slett det værste jeg ...
Krokkasser.no Krokkasser.no 8 km Har det jeg trengte
Steinbu Fritidsparadis Steinbu Fritidsparadis 12 km Privat, men tilgjengelig for venner og familie.
Heggtun Heggtun 12 km Et sted for å fordype deg. Et sted for indre utvikling. Et sted for å trekke deg tilb...
Gamlevegen B&B Gamlevegen B&B 52 km Sted for rekreasjon og livsnytelse i fjellets rike.
Anmeldelser
Hyggelige ansatte som raskt gir tilbakemelding på meldinger man sender. Dessuten er Gålå et flott sted å være, fint turterreng. Det er en Joker-butikk som er åpen hver dag med et godt utvalg varer. Hytta vi leier har alt man trenger, og veldig bra wi-fi dekning. Vi er meget fornøyde, og kommer gjerne tilbake.
Fikk nøkkel og veiledning til hytte på tross av ankomst på natten. Fin hytte til trivelig pris. Hyggelig betjening. Nydelig plass.
God hjemmelaget mat, med lokalt brygget øl. Sitter på balkongen å nyter gålåvannet og Jotunheimen.
Vennlighet, hjelpsomhet og varme. Nydelig mat i flotte omgivelser. Bedre kan det ikke bli.
Hyggelig personale og kjempe god mat med rause porsjoner
Flott sted for skigåing og avslapping
Supert, med Interval-tilknytning.
Fantastisk fint sted!
Veldig hjelpsomme og vennlige mennesker for å finne et passende hus eller leilighet. Gala er vakker og har mange flotte skiløyper som er godt preparerte. Tjenesten er flott.Rom: 5/5
Utleie av hytter hyter hele året. Det er først og fremst et skiområde. Husene er godt og fullstendig møblert.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler