facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for G-SPORT MYSEN AS

G-SPORT MYSEN AS

Historie

G-Sport gir deg personlig service, riktig utstyr og ekte Sportsglede!

Adresse: TORGGT. 20, 1850 Mysen, Norway
Telefonnummer: 69 89 38 40
By: Mysen
Rute: TORGGT. 20
Postnummer: 1850



relaterte søk: g sport askim, g sport klepp, g sport mysen åpningstider, g sport brumunddal, g sport butikker, g sport åndalsnes, g sport bærum, g sport bryne
Nærliggende lignende selskaper
G-Sport Mysen As G-Sport Mysen As 0 meter Fin butikk men service var dårlig. Betjeningen virket ikke interessert å selge. Vi g...
Anmeldelser
En veldig bra forretning, hvor de ansatte har mye kunnskap. De hjelper til med det meste. Supre folk.
Fint og story utvalg av diverse sportsutstyr. Både en stor utvalg av frisbeegolf utstyr, tur utstyr, klær og mye mer. Veldig snille og hjelpsomme ansatte som kan veilede hvis man trenger hjelp.
Vi i fam.handler meste av våre ting her Får ikke rost dem nok.kjempeservice.
Har vært i kontakt med dere i snart 4 uker uten at dere gir meg noe ordentlig svar. Kundeservicen deres er fraværende. Håpløst og prøve og få svar på spørsmålene min. Tungvint og uholdbart for meg som kunde og gjøre jobben til de som jobber i butikken.
Alltid god service her..Alltid gått førnøyd ut døra der.
Muligens Norges beste/hyggeligste jakt-fiskebutikk. I hvertfall Østfolds, super service og ekstrem kunnskap og ikke minst passion.
Den lokale sportsbutikken med veldig god service. Karl Tore og hans ansatte yter god service og her får du veldig god hjelp. Ikke den største butikken, men de har mye og skaffer det meste på kort tid. Er du glad i jakt bør du absolutt ta en tur hit.
Hyggelig og rask betjening, får som vanlig god hjelp og forståelse. Beste sportsbutikk jeg noen gang har vært i.
En utrolig bra sportsbutikk som har satset på jakt og friluftsliv. Er det noe man trenger, så gjør dem alt de kan for skaffe det du ønsker.
Godt utvalg i jaktavdelig, og kan skaffe det aller meste av jaktvåpen, optikk, amunisjon og ladekomponenter. Dette skulle dem reklamert mer for, da det ikke er så finne på nett.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler