facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Gaia Balanse

Gaia Balanse

Info

Helhetlig helsetilbud for deg som ønsker best mulig livskvalitet! Medisinsk yoga, yogaterapi, NLP coaching, livsveiledning, healingmassasje, GongBad.

Historie

Eieren av selskapet er offentlig godkjent sykepleier med tilleggsutdannelse innenfor medisinsk yoga og NLP Coaching. Hun er også sertifisert Reconnective healer.

Hun har selv gått veien fra å være prestasjonsprinsesse, via kronisk sykdom til balanse i kropp og sjel. Hennes utdannelse, yrkeserfaring og erfaring fra å selv ha vært syk har dannet grunnlaget for tilbudet. Det handler om å opprettholde eller å igjen etablere balanse i kropp, sinn og sjel slik at symptomer på sykdom uteblir.

Gaia Balanse er registrert i foretaksregisteret under andre helsetjenester og har følgende visjon:

Igjennom ydmykhet, respekt, seriøsitet, kvalitet og individuell omsorg skal Gaia Balanse være den ledende på markedet til å tilby et helhetlig helsetilbud.

Vår oppgave

Tilbudet retter seg mot privatpersoner og bedrifter med fokus på rehabiliterende og forebyggende helse.

Du får et helhetlig tilbud for å skape eller vedlikeholde balanse i din kropp og ditt sinn. Personlig oppfølging og et tilrettelagt tilbud for akkurat deg hele veien mot det som er ditt mål.

Produkter

Medisinsk Yoga - MediYoga
Yogaterapi - Medisinsk Yoga
GongBad
NLP Coaching
Mestringskurs
Stressmestring
Livsveiledning
Foredrag
Healingmassasje
Foredrag
Salg av yogaprodukter

Adresse: Nils Ankersgate 1, 1776 Halden
Telefonnummer: 90525758
on.esnalabaiag@tsop
By: Halden
Rute: Nils Ankersgate 1
Postnummer: 1776



relaterte søk: gaia balanse facebook, yoga halden, gaia balanse gongbad
Anmeldelser
Anbefales på det sterkeste om du ønsker å gi deg selv indre ro,mer glede og overskudd samt verktøy til å stå støtt i deg selv.
Fantastisk opplevelse som alle burde unne seg
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Gaia Balanse.

Halden alternativ og holistisk helse

åpningstider, plassering. Nils Ankersgate 1 kart bykart, satellitt visning. Gaia Balanse adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Gaia Balanse. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Gaia Balanse med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
En lykkeligere hverdag En lykkeligere hverdag 47 meter Hjelper deg å få en bedre hverdag ❤️ Arbeider som medium og healer. Jeg tilbyr kanal...
Rom for endring Rom for endring 50 meter Mindfulness Terapeutisk yoga Veiledning
White Eagle White Eagle 53 meter Salg av røkelser, smykker, drømmefangere mm
Hel Helse Hel Helse 105 meter Tilbyr massasjeterapi, samtale/coaching og behandling etter rosenmetoden.
Din Soneterapeut Din Soneterapeut 605 meter Jeg er utdannet Homeopat og Soneterapeut .Jeg brenner for naturlig behandling av menn...
Helo Helsemonitor Helo Helsemonitor 9 km New AS er distributør av Helo smartarmbånd for helseovervåkning og smertelindring. He...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler